Baskan Zolan; 'Babadag'in Güzelligine Güzellik Katmaya Devam Edecegiz'

Denizli’nin Babadag ilçesinde hemsehrileriyle kucaklasan Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Denizli’ye hizmetkar olmanin mutlulugunu yasadigini belirterek, “Babadag’in güzelligine güzellik katmaya devam edecegiz” dedi.

Baskan Zolan; 'Babadag'in Güzelligine Güzellik Katmaya Devam Edecegiz'


Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, ilçe ziyaretleri kapsaminda Babadag’da vatandaslarla bir araya geldi. Baskan Zolan’a önceki dönem AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, AK Parti Babadag Ilçe Baskani Fatih Kocakurt, Cumhur Ittifaki Babadag Belediye Baskan Adayi Murat Kumral ve beraberindekiler eslik etti.

Ilk olarak Babadag ilçe merkezinde esnafi ziyaret eden Baskan Zolan, vatandaslarin dertlerini dinleyip bir süre sohbet etti. Baskan Zolan ve beraberindekiler daha sonra Babadag ilçesinin Kelleci, Mollaahmet, Bekirler ve Yeniköy mahallelerinde hemsehrileriyle bir araya geldi. Gittigi her mahallede sevgi gösterileriyle karsilanan Baskan Zolan, “Hos sohbetleri ile gönüllerini bizlere açan tüm vatandaslarimiza çok tesekkür ediyorum. Bizlere samimiyetini, muhabbetini, coskusunu gösteren hemsehrilerimden Allah razi olsun. Sizlere, Denizli’mize hizmetkâr olmanin mutlulugunu yasiyorum” dedi.



“Gece gündüz gayret ediyoruz”

Büyüksehir ile birlikte Babadag ilçesinde birçok hizmet gerçeklestirdiklerini kaydeden Baskan Zolan, “Denizli merkezde ne varsa ilçelerimizde de olacak’ dedik. Çok sükür sözlerimizi bir bir yerine getirerek yolumuza devam ediyoruz. Cenaze hizmetlerinden itfaiye hizmetlerine, evde bakim ve sagliktan altyapi ve üstyapiya vatandaslarimizin ihtiyaçlarini gidermek için gece gündüz gayret ediyoruz. Insallah Babadag’in güzelligine güzellik katmaya devam edecegiz. Biz hizmet etmeye, sizlere hizmetkar olmak için yola çiktik. Ele ele verirsek gönül gönüle verirsek asamayacagimiz engel, varamayacagimiz hedef yoktur insallah” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA