Bayram Taskin Açiklamasi 'Durmadan Yorulmadan Hizmet Edecegiz'

AK Parti Battalgazi Belediye Baskan Adayi Bayram Taskin, ” Hizmet bayragini biraz daha öteye tasimak için gayret edecegiz” dedi.

Bayram Taskin Açiklamasi 'Durmadan Yorulmadan Hizmet Edecegiz'
Seçim çalismalarina Sehitfevzi ile Haniminçiftligi Mahallelerinde devam eden AK Parti Battalgazi Belediye Baskan Adayi Bayram Taskin, göreve seçilmeleri halinde, hizmet bayragini biraz daha öteye tasimak için gayret edeceklerini söyledi.



AK Parti Malatya Il Baskani Namik Gören, AK Parti Malatya Milletvekilleri Inanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Abdurrahman Babacan, AK Parti Battalgazi Ilçe Baskani Basri Kahveci, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Battalgazi Ilçe Baskani Ilhan Ilhan’inda katildigi programda konusan Taskin,” Battalgazi Belediye Baskanimiz Osman Güder’in biraktigi yerden hizmet bayragini biraz daha öteye tasimak için gayret edecegiz Gecemiz gündüzümüz olmayacak durmadan yorulmadan sizlerin hizmetinde olacagiz” seklinde konustu.

“Simdiden 31 Mart zaferi hayirli olsun”

Depremin hemen ardindan yapimlarina baslanan binlerce kalici konuttan yaklasik 8 bin konutun tamamlanarak hak sahiplerine teslim edigini kaydeden AK Parti Battalgazi Belediye Baskan Adayi Bayram Taskin, ”Sehitfevzi ile Haniminçiftligi Mahallelerimiz bugüne kadar Cumhurbaskanimiza büyük destek verdi. Inaniyoruz ki bu mahallelerimiz 31 Mart seçimlerinde Cumhurbaskanimiza moral ve motivasyon manasinda en yüksek oranda destek verecektir. Simdiden 31 Mart zaferi hayirli olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA