Bakan Yardimcisi Tuzcuoglu Açiklamasi 'Egirdir'de TOKI Hamlelerimizi Sürdürecegiz'

Egirdir’de incelemelerde bulunan Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakan Yardimcisi Refik Tuzcuoglu, “Egirdir’e ilk etap TOKI çalismasi yapildi. Bu çalismalarimizin ikinci etabini yapacagiz. Egirdir’de TOKI hamlelerimizi sürdürecegiz” dedi.

Bakan Yardimcisi Tuzcuoglu Açiklamasi 'Egirdir'de TOKI Hamlelerimizi Sürdürecegiz'
Bakan Yardimcisi Refik Tuzcuoglu, Egirdir’de dogalgaz belli bir sürece geldigini hatirlatarak, "Yapilan çalismalardan dolayi bir takim çevre düzenlemelerinde sikinti olmus onlari yapacagiz. Insanlarimiz hem dogalgaz konforuna kavusmus olacaklar hem de bozulan yerlerin yeniden yapilmasi konusunda isbirligimiz devam edecek. Vatandasimiz tozdan topraktan kurtulacak. Egirdir’e ilk etap TOKI çalismasi yapildi. Bu çalismalarimizin ikinci etabini yapacagiz. Egirdir’de TOKI hamlelerimizi sürdürecegiz. Egirdir’de millet bahçesi projemiz var. Belli bir noktaya kadar çalismalarimizi yaptik. Insallah bu alanimizi da önümüzdeki dönem yapip, halkimizla bulusturmayi planliyoruz” dedi.

Egirdir’de Imaret Mahallesinin tapu sorunu oldugunu ifade eden Tuzcuoglu, “Imaret Mahallesindeki vatandaslarimizin tapu sorununu biliyoruz. Genel müdürümüzle görüstüm, problemin ortadan kaldirilmasi için çalismalarimiz olacak” sözlerine ekledi.

Tuzcuoglu, Belediyeye ait Soguk hava deposu üzerine yapilacak olan GES yatirimi için iller bankasiyla görüsmeler yapildigini ifade etti.

Kaynak: İHA