AK Parti Yesilyurt Belediye Baskan Adayi Prof. Dr. Geçit'ten Meslek Odalarina Ziyaret

AK Parti Yesilyurt Belediye Baskan Adayi Prof. Dr. Ilhan Geçit, Meslek Odalarini ziyaret ederek istisarelerde bulundu. Baskan Adayi Geçit, “Malatya’yi ayaga kaldirma mücadelesi verirken, bizim en büyük destekçimiz meslek kuruluslari olacak. Kurum, kurulus STK ve Meslek Odalarimizin ortak düsüncesiyle sehri ayaga kaldiracagiz” dedi.

AK Parti Yesilyurt Belediye Baskan Adayi Prof. Dr. Geçit'ten Meslek Odalarina Ziyaret
31 Mart yerel seçimlerine sayili günler kala AK Parti Yesilyurt Belediye Baskan Adayi Prof. Dr. Ilhan Geçit çalismalarina hiz verdi. Her kesimi kucaklayan ve istisareye verdigi önem nedeniyle Sivil Toplum Kuruluslarini sik sik ziyaret eden Geçit, meslek odalarina ziyarette bulunarak projelerini anlatti. Malatya Barosu, Malatya Battalgazi Devlet Hastanesi Bashekimini ziyaret eden Prof. Dr. Geçit, birlik beraberlik mesajlari verdi.

AK Parti Yesilyurt Belediye Baskani Prof. Dr. Ilhan Geçit, ilk olarak Malatya Barosu’nu ziyaret etti. Baro Baskani Av. Onur Demez ve Baro Yönetim Kurulu üyelerince karsilanan Geçit, 6 Subat depremlerinde adliye binasinin agir hasar almasi nedeniyle Malatya Barosu’nun çok farkli binalarda zor sartlarda hizmet verdigini hatirlatti. Yeni Adliye Binasinin yapilacagini ve bunun da kendilerinin çok önem verildigi ‘Yolun alti-yolun üstü arasi gelismislik farkinin ortadan kaldirilmasina büyük katki saglayacagini belirtti.

Geçit, “Biz diyoruz ki yol alti ile yolun üstünü esitleyecegiz. Adliye binasi yolun altinin gelisimine büyük katki sunacaktir. Seçilmemiz durumunda toplumun tüm meslek kuruluslari ve paydaslari ile istisare içinde kenti ayaga kaldiracagiz. Sehrin sivil, resmi ve yari resmi kuruluslariyla birlikte yaralarimizi sarip kentimizi yeniden insa edecegiz. Bu anlamda sizlerden de desteklerinizi bekliyoruz” seklinde konustu.

“Kentimizi hep birlikte ayaga kaldiracagiz”

Istisarenin önemine vurgu yapan Geçit, meslek odalari ve sivil toplum kuruluslarinin kent yönetiminin karar alma süreçlerine dahil olmasinin, o kentin daha yasanilabilir bir kent olmasini saglayacagini belirterek, “31 Mart Yerel seçimlerinde göreve gelmemiz durumunda, 6 Subat depremlerinde her bakimdan agir hasar alan Malatya’yi bu kentin meslek odalari ve sivil toplum kuruluslari ile birlikte ayaga kaldiracagiz. Hep birlikte Malatya için çalisacak hep birlikte Malatya için mücadele edecegiz. Yapacagimiz her çalismada istisare içerisinde olmak istiyoruz. Farkli düsüncelerin zenginligiyle ilçemizi daha güzel bir hale getirecegiz” ifadelerini kullandi.

“Ilhan baskanimiza basarilar dilerim”

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Malatya Barosu Baskani Av. Onur Demez, ülkemizin hafta sonu demokratik bir seçime daha gidecegini söyledi.

AK Parti Yesilyurt Belediye Baskan Adayi Prof. Dr. Ilhan Geçit’e seçimlerde basarilar dileyen Baro Baskani Onur Demez, seçimlerin ülkemize hayirli olmasi temennisinde bulundu.
Kaynak: İHA