Kasapoglu'ndan Fikri Bayril Spor Tesislerine Tam Not

Manisa FK tarafindan düzenlenen iftar programina katilan önceki dönem Gençlik ve Spor Bakani Muharrem Kasapoglu iftarin verildigi Fikri Bayril Spor Tesislerinde incelemelerde bulundu. Tesislere tam not veren Kasapoglu’na Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, MHP Grup Baskanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Manisa FK Kulüp Baskani Mevlüt Aktan da eslik etti.

Kasapoglu'ndan Fikri Bayril Spor Tesislerine Tam Not
Manisa FK tarafindan Fikri Bayril Spor Tesislerinde Manisa FK sporcu ve aileleri, Yunusemre Belediyespor sporcu ve aileleri, Gençlik ve Spor Il Müdürlügü sporcu ve aileleri ile kulüp sponsorlarina iftar verildi.

Iftara önceki dönem Gençlik ve Spor Bakani Muharrem Kasapoglu, Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, MHP Grup Baskanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Manisa FK Kulüp Baskani Mevlüt Aktan, Manisa Il Gençlik ve Spor Müdürü Yunus Öztürk, teknik adamlar, antrenörler, sporcular ve aileleri katildi.

Iftar programinin ardindan Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, MHP Grup Baskanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay ve Manisa FK Kulüp Baskani Mevlüt Aktan ile birlikte tesislerde incelemelerde bulunan önceki dönem Gençlik ve Spor Bakani Muharrem Kasapoglu tesisleri çok begendigini belirterek Manisa’nin tam anlamiyla bir spor sehri olma yolunda emin adimlarla ilerledigini ifade etti.

Incelemenin ardindan tesisteki Manisa FK Yönetim Kurulu Odasinda misafirlerini agirlayan Kulüp Baskani Mevlüt Aktan, önceki dönem Gençlik ve Spor Bakani Muharrem Kasapoglu, Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün ve MHP Grup Baskanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay’a plaket takdim etti.
Kaynak: İHA