Düzce Belediyesi Gönüllere Dokunuyor

Düzce Belediyesi, Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü eliyle yasli, kimsesiz ve engelli bireylere ‘Evde Bakim Hizmeti’ veriyor. 63 mahallede tespit edilen bakima muhtaç vatandaslara düzenli olarak sunulan öz bakim ve temizlik hizmetleri büyük memnuniyet olusturuyor.

Düzce Belediyesi Gönüllere Dokunuyor
Düzce Belediyesi, temel belediyecilik hizmetlerinin yani sira insana dogrudan dokunan hizmetleri ile yüzleri güldürmeye devam ediyor. Yalniz ve bakima muhtaç vatandaslara el uzatan Düzce Belediyesi, 112 haneye ‘Evde Bakim Hizmeti’ veriyor. Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü bünyesinde olusturulan 2’ser kisilik ekipler tarafindan; düzenli olarak yasli ve kimsesiz bireylerin kisisel bakimlari yapiliyor, evleri temizleniyor.

Vatandaslar hizmetlerden çok memnun

Evde bakim hizmetinden yararlanan vatandaslar memnuniyetlerini ifade ederek, Baskan Dr. Faruk Özlü’ye tesekkürlerini iletiyorlar. 86 yasindaki Sükran Güven, “Çok memnunuz, Allah razi olsun” derken, 93 yasindaki Mehmet Yazici ise, “Çocugum vardi, hasta oldu. O yemek yapiyordu. Bir çay, bir peynir, idareli gidiyorduk. Kim sebep olduysa Allah razi olsun. Bizim gibi ihtiyarlari arayip bulan bir belediyeye tesekkür etmek az bile. Evi temizliyorlar, bulasiklari yikiyorlar tertemiz. Ne gerekiyorsa onu yapiyorlar. Biz de onlardan memnun kaliyoruz. Çok çok tesekkür ediyoruz. Onlarin bizimle sohbetleri ve güler yüzleri yetiyor. Yemek geliyor, hizmet geliyor. Belediye bize daha nasil bakacak? Allah belediyeye zeval vermesin” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA