Baskan Soykan Açiklamasi 'Akyazi'nin Gençleri 31 Mart'ta Tarih Yazmaya Hazir'

Gençlerle ates basi bulusmasinda bir araya gelen Akyazi Belediye Baskani ve Cumhur Ittifaki Belediye Baskan Adayi Bilal Soykan, “31 Mart’ta yeni bir tarih yazmak için gençlik hazir, biz haziriz” dedi.

Baskan Soykan Açiklamasi 'Akyazi'nin Gençleri 31 Mart'ta Tarih Yazmaya Hazir'
Akyazi Belediye Baskani ve Cumhur Ittifaki Belediye Baskan Adayi Bilal Soykan AK Parti Ilçe Gençlik Kollari tarafindan düzenlenen ‘ates basi sohbetleri’ programda gençlerle bir araya geldi. Ilçe Baskani Mesut Ekrem ve Il Gençlik Kollari Baskani Hüseyin Serdar Akgün ile birlikte gençlerle sohbet eden Baskan Soykan, “Gençlerimiz ve çocuklarimiz bizim en büyük motivasyon kaynagimiz. Onlarin sohbetleri içimizi isitti, enerjimizi tazeledi” dedi.

Ülkenin gelecegi olan gençlerin her zaman yanlarinda olduklarini ifade eden Bilal Soykan, “ Cumhur Ittifaki olarak biz, gençlere asla arka bahçemiz olarak bakmadik. Tam tersine, biz gençleri her zaman emaneti teslim edecegimiz yol arkadaslarimiz olarak gördük. Bu dogrultuda meclis üyesi aday listemizde 35 yas altinda 8 arkadasimiza yer verdik. Çünkü bu ilçenin gelecegini ve Yeni Türkiye Yüzyili’ni “kökü mazide olan ati” anlayisiyla yetisen gençlerimize birlikte insa edecegiz. Gençlerimiz bize, biz gençlerimize inaniyoruz. Hep birlikte Akyazi’yi güzel yarinlara tasiyacagiz” diye konustu.

Gençlerin Pazarköy Mahallesi’ndeki sahur programina da eslik eden Baskan Soykan, “Bugün gerçeklestirilen güzel organizasyonlar için Il Gençlik Kollari Baskanimiz Hüseyin Serdar Akgün ve Ilçe Gençlik Kollari Baskanimiz Oguzhan Çolak’a tesekkür ederim. Gençlerimizin her anlarinda hep yanlarinda olmaya devam edecegiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA