Akay, 'Enver Özgü Ile El Ele Vererek, Güç Birligi Ile Yenicemizin Çehresini Degistirecegiz'

CHP’nin Yenice ilçesinde gerçeklestirdigi miting programi büyük bir coskuyla gerçeklesti.

Akay, 'Enver Özgü Ile El Ele Vererek, Güç Birligi Ile Yenicemizin Çehresini Degistirecegiz'
CHP Yenice Mitingi, CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, CHP Il Baskani Vedat Yasar, Safranbolu Belediye Baskani Elif Köse, Karabük Belediye Baskan Adaylari, Ilçe Baskanlari, CHP Yenice ilçe örgütü ve Yeniceli vatandaslarin katilimiyla büyük bir coskuyla gerçeklesti.

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay’in baba ocagi Yenice ilçesinde gerçeklestirilen miting programi büyük bir coskuyla gerçeklesti. Milletvekili Akay’a oldugu gibi CHP’nin adayi Enver Özgü’ye de sahip çikacaginin mesajini net bir sekilde verdi.

Yenice mitinginde konusan CHP’li Akay, “Dogal gaz Yenicemizin çok önemli bir sorunu. Enerji Bakaninin Yenice ilçemize Ekim ayinda dogalgaz gelecegini söylemisti fakat biz böyle tasima dogal gaz getireceklerini düsünmemistik. Koskoca ilçede sadece 200 haneye dogal gaz verilmis olmasi asla kabul edilemez. Ilçemize dogal gaz getirilirse bunu sadece CHP getirebilir, iktidar getirecek olsa zaten 22 yilda getirirdi. Bir evladinizi TBMM’ye gönderdiniz diger evladinizi da seçerek gücümüze güç katacaksiniz. Enver Özgü ile el ele verecek, büyük bir güç birligi ile Yenicemizin çehresini degistirecegiz” dedi.

Yenice Belediye Baskan Adayi Enver Özgü ise, “Yenice ilçemize istihdam saglayacagini söyleyenlere soruyoruz. Yenice OSB’yi iptal edenler, ilçemize nasil istihdam saglayacak? Iktidar samimi davranmiyor, dogal gaz getirecegiz dediler sadece 200 haneye dogal gaz verebildiler. Sözlerini tutmayanlar bu saatten sonra bu kente ne kazandirabilir? Sözümüz söz, büyüksehir belediyelerimizle ve diger büyük belediyelerimizle ele ele vererek Yenicemizi hak ettigi yere getirecegiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA