Agrili Yetimler Kizilay'in Iftar Sofrasinda Bulustu

Türk Kizilay Agri Subesi, Dünya Yetim Günü nedeniyle iftar programi düzenledi.

Agrili Yetimler Kizilay'in Iftar Sofrasinda Bulustu
Türk Kizilay Agri Subesi, Agri Valiligi ve Aile Sosyal Politikalar Müdürlügü isbirligiyle yetim çocuklara yönelik iftar programi düzenledi.

Il protokolünün de katildigi programda konusan Agri Valisi Mustafa Koç, “Bugün hem yavrularimiz hem de onlarin aileleriyle iftar sofralarimizi paylasmak için buradayiz. Yavrularimiz bizim her seyimiz. Türk milletinin ve Türk devletinin oldugu her dönemde hiçbir yerde hiçkimse yetim olmamistir. Insallah bizde birlik ve beraberlik içerisinde daha da güçlü oldugumuz zaman yine ayni misyon ile dünyanin hiçbir yerinde birakin kendi evlatlarlarimizi, dünyanin neresinde olursa olsun hiçkimse kendini yalniz hissetmesin“ ifadelerine yer verdi.

Bagisçilarin destekleriyle düzenlenen programda yetimleri unutmadiklarini söyleyen Kizilay Sube Baskani Orhan Tatli ise, bayramda da kendileri için hediyelerinin olacagini belirterek, “Bizler Kizilay olarak dün oldugu gibi bugün de, yarin da yetim çocuklarimizin her zaman yaninda olmaya gayret gösteriyoruz. Ilimizde yapmis oldugumuz çalismalarin yanisira yetimlere her zaman apayri bir önem ve özen gösteriyoruz” dedi.

Kaynak: İHA