Bursa'da Otomobille Motosikletin Çarpistigi Feci Kaza Kamerada

Bursa’nin Inegöl ilçesi Kemalpasa Mahallesi’nde meydana gelen kazada otomobil ile motosiklet çarpisti; 4 kisi yaralandi. Kaza ani bir is yerinin güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.

Bursa'da Otomobille Motosikletin Çarpistigi Feci Kaza Kamerada


Kaza saat 22.30 siralarinda Kemalpasa mahallesi Adnan Menderes Bulvari üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde seyir halinde olan sürücü Yusuf K.(23) yönetimindeki 10 CFJ 04 plakali motosiklet, cadde üzerinden manevra yaparak dönüs yapan sürücü Tasin K.(53) yönetimindeki 16 AYT 453 plakali otomobil ile çarpisti. Çarpismanin etkisiyle kaldirima da çarpan motosiklet sürücüsü ve arkasindaki arkadasi Kerman T.(24) havalanarak 30 metre sürüklendi.

Kaza sonucu motosikletteki 2 kisi ile otomobildeki yolcular Libas K.(51) ve Yemenhanim K.(61) yaralandi. Yaralilarin yardimina Inegöl Belediyesi Gastro Inegöl restoraninda görevli personeller yetisti. Yaralilar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Inegöl Devlet Hastanesi’ne kaldirildi.

Kaza ani bir isyerinin güvenlik kamerasina saniye saniye yansirken, kaldirimda yürüyen bir kadinin 5 saniye ile ölümden döndügü anlar da kamera görüntülerinde yer aldi.

Polis kazayla ilgili sorusturma baslatti.
Kaynak: İHA