Gençlik Ve Spor Bakani Bak Marmaris'te Projeleri Inceledi

Gençlik ve Spor Bakani Osman Askin Bak, Mugla’nin Marmaris ilçesinde Bakanliga ait spor tesislerini inceleyerek, yapilmasi planlanan projeleri degerlendirdi.

Gençlik Ve Spor Bakani Bak Marmaris'te Projeleri Inceledi
Gençlik ve Spor Bakani Osman Askin Bak, Marmaris ziyaretinden önce Beldibi Mahallesi’nde bulunan futbol sahasini inceledi, futbol oynayan çocuklara çesitli hediyeler dagitti, hatira fotografi çektirdi. Yapilmasi planlanan gençlik merkezi ve kapali spor salonu hakkinda bilgi veren ve projeleri yerinde inceleyen Bakan Bak, çocuklarin kaleci oldugu sahada penalti atisi yapti. Beldibi Mahallesi’nin ardindan Aktas mevkiinde yapilmasi planlanan su sporlari merkezi alanina giderek yine projeler hakkinda bilgi veren Bakan Bak, bölgenin sadece Marmaris’in degil tüm ülkenin spor kenti olacagini belirtti.

Cumhur Ittifaki Marmaris Belediye Baskan Adayi Serkan Yazici’nin da katildigi ziyarette Bakan Bak, Yazici’dan Marmaris’te gerçeklesen Ege Rallisi hakkinda bilgi aldiktan sonra Yazici’nin baskan oldugu zaman ilk imzalayacagi projelerin spor projeleri olacagini belirtti.

Bakan Bak’a ziyaretlerine Mugla Valisi Idris Akbiyik, Mugla Gençlik ve Spor Il Müdürü Musa Kazim Açikbas, AK Parti Mugla Milletvekili Kadem Mete ve Ilçe Kaymakami Nurullah Kaya ile Ilçe Gençlik Spor Müdürü Cem Tuncel, Ilçe Jandarma Komutani Yarbay Murat Çam, TOSFED Baskani Eren Üçlerdagi, Cumhur Ittifaki il ve ilçe baskanlari eslik etti. Gençlik ve Spor bakani Dr. Osman Askin Bak ve beraberindekiler iftar programina katilmak üzere alandan ayrildi.
Kaynak: İHA