Gençlik Ve Spor Bakani Bak Açiklamasi 'Fethiye'ye Modern Bir Stat Yapacagiz'

Mugla’nin Fethiye ilçesinde gençlerle bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakani Osman Askin Bak, Fethiye’ye yapilacak spor yatirimlari ile ilgili bilgiler aktararak, 10 bin kisilik modern bir stadyum yapilacagini ifade etti.

Gençlik Ve Spor Bakani Bak Açiklamasi 'Fethiye'ye Modern Bir Stat Yapacagiz'
Gençlik ve Spor Bakani Osman Askin Bak, Fethiye’de sporcu gençlerle bulustu. Yogun katilimin oldugu toplantinda Cumhur Ittifaki MHP Fethiye Belediye Baskan Adayi Muhammet Kökten, Gençlik ve Spor Bakani Osman Askin Bak’tan ilçeye yeni bir stadyum ve 10 adet hali saha yapilmasini istedi. Bakan Bak, bu yatirimlarin en kisa zamanda Fethiye’ye kazandirilacaginin sözünü verdi. Gençlerin tüm isteklerini yerine getirmeye hazir olduklarinin altini çizen Bak, gençlere spor ve ögrenim hayatlarinda basarilar diledi.

Programda konusan Gençlik ve Spor Bakani Osman Askin Bak, "Fethiye’ye yeni ve modern bir stat yapacagiz. Cumhurbaskanimiz talimatini verdi. Projeleri hazir. Bodrumspor biliyorsunuz 1. Lig’de yer aliyor. Oraya da yeni bir stat yapacagiz. Ilçelere kazandiracagimiz bu stadyumlar 10 bin kisilik olacak. Büyüksehir Belediye Baskan Adayimiz Prof. Dr. Aydin Ayaydin’a destek istiyoruz. Çünkü bu eserleri hep birlikte gerçeklestirecegiz. Ilçelerimizden gelen talepleri de degerlendirecegiz. Fethiye’de de genç bir baskan adayimiz var. Fethiye’de kapali bir yüzme havuzu isteniyor ve onu da halkimizin hizmetine sunacagiz. Bunun yaninda baskanimiz 10 adet hali saha istedi. Sen seçimi kazan gel, onu da yapariz. Gençlere her sey feda olsun, ne istiyorsaniz yapacagiz merak etmeyin. Zor degil. Sizleri çok seviyoruz iyi ki varsiniz, hepinize basarilar diliyorum” dedi.

Gençlik Merkezi Spor Salonu’nda gerçeklesen programa Mugla Valisi Idris Akbiyik, AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Mugla Milletvekili Yakup Otgöz, Fethiye Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Harun Resit Yigit, Seydikemer Belediye Baskani ayni zamanda Cumhur Ittifaki AK Parti Seydikemer Belediye Baskan Adayi Önder Akdenizli, Cumhur Ittifaki AK Parti Mugla Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Prof. Dr. Aydin Ayaydin, Cumhur Ittifaki MHP Fethiye Belediye Baskan Adayi Muhammet Kökten, il ve ilçe teskilati yöneticileri, belediye meclis üyesi adaylari ile gençler katildi.

Kaynak: İHA