CHP Genel Baskani Özel, Denizli'de IYI Parti Seçmenine Ittifak Talebinde Bulundu

Denizli mitinginde IYI Partili seçmenini Türkiye Ittifaki’na davet eden CHP Genel Baskani Özgür Özel, "Eski ittifak ortaklarimiz eger CHP’ye oy verirlerse CHP kesin kazaniyor. Ama baska bir partiye oy verirlerse oy verdikleri parti degil, Denizli’de AK Parti kazaniyor” dedi.

CHP Genel Baskani Özel, Denizli'de IYI Parti Seçmenine Ittifak Talebinde Bulundu
CHP Genel Baskani Özgür Özel, Denizli 29 Ekim Bulvari’nda aday tanitimi ve 31 Mart mahalli ve idari seçimleri öncesi miting gerçeklestirdi. Mitinge belediye baskan adaylar, parti yönetimi ve çok sayida vatandas katilim gösterdi. Yapilan ölçümlerde CHP Genel Baskani Özel, Denizli’de katilimin rekor oldugunu ifade etti.

Emekli ikramiyeleri üzerinden bir süre iktidara yönelik elestirilerde bulunan Özel, IYI Parti seçmenine ittifak talebinde bulundu. 2019 mahalli ve idari seçimlerde ittifak ortaklari IYI Parti’nin adayini büyüksehir ve ilçe belediyelerinde desteklediklerini ifade eden Özel, kendi memleketi Manisa’da 3 oyun 3’ünde de IYI Parti’nin adayina oy verdigini söyledi.

Açik ve net bir sekilde IYI partili seçmene ittifak talebinde bulundugunu ifade eden Özel, “Anketler sunu gösteriyor. Eski ittifak ortaklarimiz eger CHP’ye oy verirlerse CHP kesin kazaniyor. Ama baska bir partiye oy verirlerse oy verdikleri parti degil, Denizli’de AK Parti kazaniyor. Bir baska partiye oy verirseniz belediye AK Parti belediyesi olur. Eger CHP’ye oy verirseniz belediye sizin de belediyeniz olur. Iyi insanlarin belediyesi olur, milliyetçi demokratlarin belediyesi olur, muhafazakar demokratlarin belediyesi olur. IYI Partili, MHP’li, AK Parti’li, CHP’li Kürt’ü, Türk’ü, Çerkez’i belediyelerimizin kapilari ardina kadar açik, hepsi sizin belediyeniz olur” dedi.



“Gün gelir yeniden birlikte oluruz diyorum”

IYI Parti ile yeniden ittifak olabileceklerini vurgulayan Özel, “Iyi insanlara, yakasinda gönlünde, gözünde günes açanlara sesleniyorum. Gelin 31 Mart’ta sandikta vicdanin ittifakini yapalim. Ankara’da siyasetin ittifakini yapamadik. Eski dosttan düsman olmaz diyorum. Gün gelir yeniden birlikte oluruz diyorum. Buradan bütün iyi insanlara sesleniyorum. Sandikta birleselim, AK Parti’yi gönderelim. Tek talebim, tek istegim budur. Bu ittifakin adi Denizli ittifakidir. Renkleri yesil ve siyahtir. Türkiye’deki Ittifakimizin adi Cumhur Ittifaki’na karsi umudun ittifakidir, adi Türkiye ittifakidir. Türkiye ittifaki milli takim gol atinda ayaga kalkan herkestir” seklinde konustu.

CHP Genel Baskani Özel, konusmalarinin ardindan Büyüksehir ve ilçe belediye baskan adaylarini ilçe baskanlariyla birlikte sahneye davet ederek, tanitti. Toplu fotograf çekiminin ardindan miting sona erdi.
Kaynak: İHA