Baskan Böcek Konyaaltili Hemsehrileri Ile Bulustu

Antalya Büyüksehir Belediye Baskani ve Baskan Adayi Muhittin Böcek, Ramazan ayinin 12. gününde Konyaaltili hemsehrileri ile biraraya geldi. Baskan Böcek, Konyaalti basta olmak üzere Antalya için hayatin her alaninda çalismaya devam edecegini söyleyen Baskan Böcek, “Imarla ilgili talepleri abartmadan çözecegiz. Feslikan Yayla Senliklerini de devam ettirecegiz” dedi.

Baskan Böcek Konyaaltili Hemsehrileri Ile Bulustu
Konyaaltili hemsehrileri ile biraraya gelmekten büyük mutluluk duydugunu söyleyen Baskan Böcek, “5 yil boyunca sizleri oylari ve destegiyle güzel çalismalara imza attik. Halkin parasiyla halka yatirim yaptik. Her ilçemizde oldugu gibi bu bölgede de basta tarim ve hayvancilikla ugrasan kardeslerime hep destek oldum. Fide, fidan desteklerimiz oldu. Geyikbayiri’nda kapali sistem sulama tesisimiz ile yaylalarimizi suya kavusturduk. Tarim alanlarimizda verimi arttirdik” dedi.



“Konyaalti’na hizli ve konforlu ulasim”

Yayladan sahile kadar Konyaalti’nin her kösesine hizmet ettiklerini söyleyen Baskan Böcek söyle konustu:

“Geçtigimiz günlerde Konyaalti ile Liman arasinda kalan sahil düzenleme projemizi ve Halk Plajimizi hizmete açtik. Yeni dönemde de 4. Etap Sarisu-Varsak Rayli Sistem hattimiz ile konforlu ve hizli ulasimi saglayacagiz. Yeni açilacak dogu bati ulasim aksiyla trafigi rahatlatacagiz. Konyaalti-Meltem üniversite baglanti yolumuz ile Meltem Bulvari’ndan 2,5 km yer alti yoluyla trafigi batiya dogru akitarak yeni bir arter açacagiz.”

Destek istedi

Baskan Böcek yeni dönemde hiz kesmeden projelerine devam edeceklerini belirterek, Bogaçayi Yenileme ve Taskin Önleme Projesi ile 27 bin 600 metre kare yesil alanla birlikte bisiklet, yürüyüs ve kosu yollari ile çocuk oyun alanlari, spor sahalarinin da içinde oldugu yeni bir yenileme alani olusturacaklarini da söyledi.

“Biz bu yörede dogup büyüdük. 5 yil süre içerisinde bize imarla gelmeyin diyenler oldu, vatandasimizin imar talebine, abartmadan, dikkatlice, hep birlikte, Cem Kotan kardesimle yardimci olacagiz. Bir de müjde vereyim, Feslikan Yayla senliklerini de devam ettirecegiz. Burada ne yapilmasi gerekiyorsa, Cem Kotanla birlikte yapacagiz. 2 dönem üst üste kazanan olmadi hiç. Allah’in izniyle rekor kirmak için sizlerin destegini istiyorum” diye konustu.

Konyaalti Çakirlar’da düzenlenen iftar programina Antalya Büyüksehir Belediye Baskani ve Baskan Adayi Muhittin Böcek, CHP Konyaalti Belediye Baskan Adayi Cem Kotan, CHP Konyaalti Ilçe Baskani Demet Gündüz, CHP Antalya Milletvekili Aliye Cosar ve çok sayida vatandas katildi.

Kaynak: İHA