Baskan Basdegirmen Açiklamasi 'Onlar Savuruyor Biz Isimize Bakiyoruz'

Isparta Belediye Baskani ve AK Parti Belediye Baskan Adayi Sükrü Basdegirmen, 113. Cadde esnafi ile bir araya geldi. Basdegirmen, “Belediye Kanunu’na göre yapacagim dediklerini yapabilir mi? Her seyi savuruyorlar, mümkün degil, biz isimize bakiyoruz” dedi.

Baskan Basdegirmen Açiklamasi 'Onlar Savuruyor Biz Isimize Bakiyoruz'
Isparta Belediye Baskani ve AK Parti Belediye Baskan Adayi Sükrü Basdegirmen, seçim çalismalarina devam ediyor. Baskan Basdegirmen’in son duragi 113. Cadde esnafi oldu. Esnaf, "Baskanim biz sizden memnunuz, çok daha iyi hizmetleri Rabbim sizlere yapmayi nasip etsin. Masallahiniz var, helal olsun, sizin hiziniza yetisemiyoruz. Çalismalarinizi görüyoruz. Gönlümüzde oyumuz da sizinle. Gönüllerin baskani sizsiniz” dedi.

Baskan Basdegirmen’in bir ziyaretinde ise esnaf, diger adaylari kastederek, “Hiç durmadan sunu yapacagiz, bunu yapacagiz diye savuruyorlar. Kaynak nerede bunu da söylesinler. Emekliye maas bile veriyorlar” diye konustu.

Baskan Basdegirmen de, "Sizin gibi bilinçli insanlar bunun muhasebesini yapiyorlar. Belediye Kanunu’na göre yapacagim dediklerini yapabilir mi? Her seyi savuruyorlar, mümkün degil, biz isimize bakiyoruz. Desteklerinizle bugüne kadar ne yaptiysak daha iyilerini yapacagiz insallah” dedi.

Bir baska dükkan ziyaretinde de esnaf, Sütçüler ilçesi Bucakdere köyünde ikamet eden SMA hastasi bir vatandas için yol düzenlemesi istedi. Bunun üzerine evinden gidebilecegi alana çikacak 150 metre uzunlugundaki yolun yapilmasi için Baskan Basdegirmen talimat verdi ve ekipler istenen yolun yapimiyla ilgili harekete geçti.
Kaynak: İHA