Yesilçam Oyuncusu Bahar Öztan Son Yolculuguna Ugurlandi

Yesilçam’in gamzeli güzeli olarak taninan, uzun süredir kolon kanseriyle mücadele eden Bahar Öztan hayatini kaybetti. Yesilçam’in unutulmaz oyuncusu Bahar Öztan, kilinan cenaze namazinin ardindan Karacaahmet Mezarligina defnedildi.

Yesilçam Oyuncusu Bahar Öztan Son Yolculuguna Ugurlandi
Türk Sinemasinin ’Gamzeli üzeli ’ olarak taninan ve Yesilçam’in unutulmaz oyuncularindan Bahar Öztan bir süredir kolon kanseri tedavisi görüyordu. 61 yasindaki ünlü oyuncu dün tedavi gördügü hastanede hayatini kaybetti. Bahar Öztan’in vefatini oglu Yigit Çolak, sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimla duyurdu. Bahar Özkan’in cenazesi bugün Üsküdar Sakirin Camii’nde ikindi vaktinde kilinan cenaze namazinin ardindan Karacaahmet Mezarligina defnedildi. Cenaze törenine Bahar Öztan’in oglu Yigit Çolak’in yani sira, ailesi, akrabalari, arkadaslari ve sevenleri de katildi.

Ayrica cenaze törenine birçok kurum, kurulus ve siyasi partiler de çelenk gönderdi.

Cenaze töreninde konusan Bahar Öztan’in oglu Yigit Çolak, "Sözün bittigi yer. Herkes bir seyler soruyor ama söylenecek çok söz yok. Hayatin döngüsü yapacak bir sey yok. Sag olsun kimse yalniz birakmadi" dedi.

Cenaze törenine katilan oyuncu Perihan Savas, "Çok mücadele etti. Ama bu sefer olmadi. Acilari dindi. Iki tane film çektim onunla dünya tatlisi bir insandi. Gamzelimizdi bizim. Çok üzgünüm" diye konustu.

Kaynak: İHA