Stat Sözünü Aldi, Rakibine Böyle Seslendi Açiklamasi 'Bak Dalgana'

Balikesir’in Bandirma ilçesinde yerel seçim çalismalari tüm hizi ile sürüyor. AK Parti’nin adayi Cemal Öztaylan ve CHP’nin adayi Dursun Mirza, Bandirmasporlu taraftarlarla bir araya geldi. AK Partili Öztaylan, Gençlik ve Spor Bakani Osman Askin Bak’i görüntülü arayarak Bandirma’ya stat sözü aldi. CHP’li Dursun Mirza ise isin takipçisi olacagini söyleyerek konuya dahil olunca Öztaylan, "Bak dalgana Dursun’um" diyerek meydandan ugurladi.

Stat Sözünü Aldi, Rakibine Böyle Seslendi Açiklamasi 'Bak Dalgana'
Bandirmaspor Taraftarlar Dernegi’nin geleneksellesen iftar yemegi etkinligi gerçeklestirildi.

Görüntülü görüsme yapilan Gençlik ve Spor Bakani Osman Askin Bak’tan Bandirma’ya stadyum sözü alindi. Bandirmaspor Taraftarlar Dernegi ev sahipliginde gerçeklestirilen iftar yemegi etkinligine Bandirma Kaymakami Engin Aksakal, Bandirma Belediye Baskani Av. Tolga Tosun, belediye baskan adaylari, sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri ve çok sayida taraftar katildi.

Cumhur Ittifaki Bandirma Belediye Baskan Adayi Cemal Öztaylan, iftar yemeginin ardindan Gençlik ve Spor Bakani Osman Askin Bak’i arayarak Bandirma’ya stadyum sözü aldi. Ardindan Cemal Öztaylan ve Dursun Mirza arasinda yasanan diyalog geceye damga vurdu.

Cemal Öztaylan ve Bandirmaspor Onursal Baskani Onur Göçmez’in görüntülü görüserek stadyum talebinde bulundugu Bakan Osman Askin Bak, kendilerinde konu ile ilgili talebin bulundugunu ve seçimlerden sonra Bandirmaspor için bir stadyum yapilacagini belirtti.

Görüntülü görüsmenin ardindan Cemal Öztaylan, kendisinin yanina gelen CHP Bandirma Belediye Baskan Adayi Dursun Mirza’nin yaninda, “Ahmet Akin Bandirma’ya butik stat yapacakmis. Ben XXL stat yapacagim” dedi.

Dursun Mirza ise cevap vererek, “Stat sözünü Bandirma için aldik. Kim seçilirse stadi o takip edecek. Ben takipçisi olacagim” ifadesini kullandi. Cemal Öztaylan da, “Bak dalgana Dursun’um. Ben takip ederim, seni yormam” seklinde konustu.

Kaynak: İHA