Sesli, 'Yapilmayanlari Yapmaya Geliyoruz'

Kdz. Eregli Belediyesi Önceki Dönem Baskanlarindan Murat Sesli, Kdz. Eregli’de yasayan Sivasli’lari iftar sofrasinda agirladi.

Sesli, 'Yapilmayanlari Yapmaya Geliyoruz'
Kdz. Eregli Belediyesi Önceki Dönem Baskanlarindan Murat Sesli, Yali Caddesi’nde bulunan IYI Parti Seçim ofisinde bugün Kdz. Eregli’de yasayan Sivaslilar ile iftar sofrasinda bulustu. Sivaslilara iftar programina katilimindan dolayi tesekkür eden Sesli, ekip arkadaslari ile beraber göreve geldiklerinde her mahalleye esit hizmet anlayisini getireceklerini ifade etti.

Belediye Baskanligi döneminde her mahalleye esit hizmet yaptiklarini, yine ekip arkadaslari ile beraber göreve geldiklerinde ayni anlayis ile çalisacaklarini söyleyen Kdz. Eregli Belediyesi Önceki Dönem Baskanlarindan Murat Sesli, mahalleleri piril piril yapacaklarini ifade etti.

Sesli konusmasinda, “Belediye Baskani iken rekor kirarak 120 bin ton asfalt dökmüstük. Suanda mahalleleriniz de halen benim döktügüm asfalt, benim yaptigim tas duvarlar ve parkeler var. Bunu ben degil, sizler söylüyorsunuz. Maalesef yillardir mahallelere dokunulmamis, mahalleler atil kalmis. Kdz. Eregli’nin hiç bir sorunu çözülmemis. Bu durum en çok beni üzüyor, üzerinden 15 yil geçmis bir çivi bile çakilmamis. Festivalle yillar geçmis, evet festivalde lazim, en alasini yapacagiz ama mahallelerimizi de sahipsiz birakmayacagiz. Ekip arkadaslarim hepsi birbirinden degerli, 11 kadin meclis üyesi adayimiz ve bir de engelli meclis üyesi adayimiz var. Halk tipi bir meclis üyesi aday listemiz var. Bu ekip, sizlere hizmet etmeye geliyor. Benim zaten belediyecilik tecrübem var. Yapilmayan ne varsa yapmaya geliyoruz. Iftar programimiza gelip bizleri onurlandiran tüm Sivasli dostlarima tesekkür ederim. Göreve geldigimizde insallah mahallelerinizde iftar sofrasinda bulusacak, ardindan feshane senliklerinde bir araya gelecegiz” dedi.

Kaynak: İHA