Rektör Özölçer, Fidan Dikme Etkinligine Katildi

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer, Dünya Ormancilik Günü münasebetiyle Zonguldak Orman Bölge Müdürlügü tarafindan organize edilen fidan dikim etkinligine katildi.

Rektör Özölçer, Fidan Dikme Etkinligine Katildi
Çaycuma Kampüsünde düzenlenen etkinlige, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer, Zonguldak Vali Yardimcilari Turgut Subasi, Muammer Balci, Çaycuma Kaymakami Mehmet Göze, Çaycuma Belediye Baskani Bülent Kantarci, Zonguldak Il Jandarma Komutani Kidemli Albay Cezmi Yalinkiliç, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroglu, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Servet Karasu, akademik ve idari personel ile vatandaslar katildi.

Etkinligin açilisinda konusma yapan Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroglu, ormanlarin gelecegimizin emaneti bilincinde düsünülerek korunmasi ve yasatilmasinin önemini vurgulayarak 21 Mart hem Nevruz hem de ormanlar açisindan tasidigi anlama dikkat çekti. Yesil Vatan için olabildigince çok fidan dikmenin altini çizen Bayraktaroglu, bu fidanlarin Türkiye’nin yarinlarina umut olmasini temenni ettigini belirtti.

Bayraktaroglu’nun konusmasinin ardindan protokol üyeleri ve vatandaslarin ZBEÜ Çaycuma Kampüsüne fidan dikmeleriyle tören sona erdi.
Kaynak: İHA