Polis, Nazilli'deki Araç Kursunlama Olayiyla Ilgili Sorusturma Baslatti

Aydin’in Nazilli ilçesinde IYI Parti’den belediye baskan adayi olan Cüneyt Korkmaz’in aracinin gece park edildigi yerde kimligi belirsiz kisi ya da kisilerce kursunlandigi belirtildi. Olayi gündüz uyandiktan sonra fark edip durumu ihbar eden Korkmaz ailesinin müracaati üzerine polis bölgede olay yeri inceleme çalismasi yapti. Baskan Adayi Korkmaz, kimse ile bir sorun ve sikintilari olmadigini ve süphelendikleri kimsenin olmadigini belirtti.

Polis, Nazilli'deki Araç Kursunlama Olayiyla Ilgili Sorusturma Baslatti
Edinilen bilgiye göre, dün gece kendisine ait araçla siyasi propaganda çalismasi yapan IYI Parti Nazilli Belediye Baskan Adayi Cüneyt Korkmaz, gece yarisi çalismalarini tamamlayinca propagandada kullandigi araci ikametinin önüne park edip istirahate çekildi. Gündüz uyandiginda aracinin kursunlanip camlarinin kirildigini gören Korkmaz’in müracaati üzerine polis ekipleri araçta ve bölgede genis çapli inceleme ve sorusturma baslatti. Olay yeri inceleme ekipleri tarafindan cami patlatarak içeri girip koltuk boyunlugunda kaldigi ögrenilen mermi çekirdegi ve kamera kayitlari ile saldirinin aydinlatilmaya çalisildigi ögrenildi.

Olay yerinden elde edilen bulgulara göre biri 7,65 diger 9 milimetre çapinda 2 ayri silah kullanildigi tespit edilirken olaydan sonra parti binasinda basin açiklamasi yapan Cüneyt Korkmaz, basin mensuplarinin sorularina cevap verdi. Korkmaz, olayin güvenlik güçleri tarafindan incelenip arastirildigini ve fail ya da faillerinin en kisa sürede yakalanacagina inandigini söyledi.

Kaynak: İHA