Mersinbelen 112 Acil Servis Istasyonu Faaliyete Geçti

Koçarli Belediye Baskani Nedim Kaplan’in girisimleri ile yapimi tamamlanan İçelbelen mahallesinde ihtiyaç duyulan 112 Acil Servis Hizmetleri Istasyonu faaliyete basladi. Istasyonun faaliyete baslamasi ile İçelbelen Mahallesi basta olmak üzere Mazon bölgesi mahallelerine hizmet verecek.

Mersinbelen 112 Acil Servis Istasyonu Faaliyete Geçti


Geçtigimiz ay Belediye Baskani Nedim Kaplan’in talimatlari ile yapimina baslanarak 1 ayda tamamlanan ve faaliyete geçen İçelbelen 112 Acil Saglik Istasyonu binasi Mazon bölgesindeki vakalara daha hizli müdahale ihtiyacini karsilayacak ve Il Saglik Müdürlügü koordinasyonunda hizmet verecek. 112 Acil Servis Hizmetleri Istasyonun Mazon bölgesine hayirli olmasini dileyen Koçarli Belediye Baskani Nedim Kaplan, Koçarli Belediyesi olarak saglik alaninda da önemli yatirimlari hayata geçirdiklerini dile getirerek, “Söz Verdik, her zamanki gibi sözümüzü tuttuk. İçelbelen Mahallemizde yapimi tamamlanan 112 Acil Servis Istasyonumuzu tamamladik ve hizmete girdi. İçelbelen Mahallemizde ihtiyaç duyulan ve yapimina basladigimiz 112 Acil Servis binasini vatandaslarimizdan gelen talepler dogrultusunda 1 ay gibi kisa sürede bitirdik. 112 Acil Servis binamiz ile birlikte 112 Ambulanslari 7/24 Mazon bölgemizin hizmetinde olacak” dedi.



Koçarli’da saglik alaninda gelinen noktaya da deginen Baskan Kaplan; "Düne kadar ambulansi bile bulunmayan bir ilçeden, özel istasyonlarin yapildigi bir ilçeye ulasildi. Koçarli Belediyesi olarak birçok saglik projelerine imza atarken, saglik yatirimlarimiz ile de ilçemize hizmet vermeye devam ediyoruz. Olmaz denilen Koçarli Devlet Hastanemizin yapimina da önümüzdeki aylarda baslayacagiz. 122 Acil Saglik Istasyon binamizin İçelbelen Mahallemize ve Mazon bölgemize hayirli olmasini diliyorum. Koçarli’ya her sey yakisir. Çalismaya, üretmeye devam edecegiz” diye konustu.



Baskan Kaplan ayrica Koçarli’ya desteklerinden dolayi, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan basta olmak üzere AK Partili milletvekillerine sahsi ve ilçe adina tesekkür etti.
Kaynak: İHA