Kaza Geçiren Gencin Aci Çigliklarinin Sebebi 'Kaburga Kemikleri' Çikti

Antalya’nin Manavgat ilçesinde seyir halindeki motosiklet, karsi seritten gelerek ara sokaga dönmek isteyen otomobile çarpmamak için frene basinca devrildi. Güvenlik kamerasina yansiyan kazada yaralanan ve daha önce geçirdigi kazadan dolayi kaburgalarinda kirik oldugu bildirilen motosiklet sürücüsü aci içinde feryat etti.

Kaza Geçiren Gencin Aci Çigliklarinin Sebebi 'Kaburga Kemikleri' Çikti
Kaza, Bahçelievler Mahallesi Demokrasi Bulvari’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halindeki Ridvan Aksu’nun kullandigi 07 BBB 692 plakali motosiklet, karsi yönden Gül Göltas’in kullandigi 07 AHD 526 plakali otomobile çarpmamak için fren yaptigi sirada devrildi. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü, 112 Saglik ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardindan ambulansla hastaneye kaldirildi.

Daha önce bir kaza daha geçirmis

Yarali motosiklet sürücüsünün önemli bir seyi olmamasina ragmen aci içerisinde feryat etmesi dikkatlerden kaçmazken, motosikleti almak için gelen bir yakini, yarali sürücünün daha önce geçirdigi bir kazada kaburgalarinin kirildigini, acisinin bundan kaynakli olabilecegini dile getirdi.
Kaynak: İHA