Isparta'da Tren Ile Traktörün Çarpistigi Kazanin Kamera Görüntüleri Ortaya Çikti

Isparta’da traktör ile yolcu treninin çarpistigi ve 1 kisinin agir yaralandigi kazanin güvenlik kamerasi görüntüleri ortaya çikti.

Isparta'da Tren Ile Traktörün Çarpistigi Kazanin Kamera Görüntüleri Ortaya Çikti
Kaza, bugün Isparta’nin Keçiborlu ilçesine bagli Incesu köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Isparta-Izmir seferi yolcu treni, hemzeminden kontrolsüz geçis yapan Mehmet S. (40) idaresinde plakasi ögrenilemeyen traktöre çarpti. Çarpismanin etkisi ile traktör ikiye bölünürken sürücü yaralandi. Çevredeki vatandaslar durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirdi. Ihbarla birlikte bölgeye saglik ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Yarali traktör sürücü Mehmet S. saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan Keçiborlu Devlet Hastanesi’ne ardindan Süleyman Demirel Üniversitesi Arastirma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk edildigi ögrenildi. Öte yandan kaza ile ilgili sorusturma baslatilirken sürücünün hayati tehlikesinin oldugu bildirildi.

Kaza ani yolcu treninde bulunan güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde trenin seyir halinde oldugu esnada bir anda traktörün önüne çikmasiyla çarpistigi anlar yer aldi.
Kaynak: İHA