Genç Kizi Toplu Tasima Aracinda Taciz Eden Sahis Tutuklandi

Adana’da üniversite ögrencisi ve ayni zamanda muhasebeci olarak çalisan genç kizi otobüste taciz eden süpheli, çikarildigi mahkemece tutuklandi.

Genç Kizi Toplu Tasima Aracinda Taciz Eden Sahis Tutuklandi
Olay, 21 Mart günü Seyhan ilçesine bagli Yenibaraj Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, üniversite ögrencisi Burcu A. (24), muhasebeci olarak çalistigi is yerine gitmek için Sariçam ilçesine bagli Çarkipare Mahallesi’nde özel halk otobüsüne bindi.

Arka koltuguna oturup taciz edince dayak yedi

Hüseyin S. adli sahis, daha önceden ayni mahallede oturdugu Burcu A.’nin bulundugu otobüse bindi. Bir süre Burcu A.’yi gözetleyen Hüseyin S., daha sonra genç kizin arkasindaki koltugu oturdu. Ardindan süpheli, Burcu A.’yi taciz etti. Bunun üzerine genç kiz çiglik atti. Genç kizin çiglik atmasi üzerine süpheli, otobüsteki kisiler tarafindan darp edildi.

Seyhan Ilçe Emniyet Müdürlügü bagli devriye ekipleri tacizciyi gözaltina alarak polis merkezine götürdü.

“Beni sürekli takip ediyordu”

Tacize ugrayan Burcu A. ifadesinde, "Daha önce de is yeri ve evimin çevresinde görüyordum. Beni sürekli takip ediyordu. Bugün de vücuduma dokunarak beni taciz etti" dedi.

Süpheli Hüseyin S. ise, "Her zamanki güzergahimda otobüse bindim ve yolculuk yapiyordum. Kimseyi taciz etmedim" diyerek kendisini savundu.

Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen süpheli çikarildigi mahkemece tutuklandi.
Kaynak: İHA