Esnaftan Baskan Basdegirmen'e Açiklamasi 'Siz Kazandiginizda Isparta Kazanacak'

Isparta Belediye Baskani ve AK Parti Belediye Baskan Adayi Sükrü Basdegirmen, Hastane ve Üniversite caddelerindeki esnafi ziyaret eti. Baskan Basdegirmen’in hizmetlerinden memnun olduklarini belirten esnaf, “Sayenizde Isparta’miz çok güzel bir sehir oldu. Siz kazanin ki biz de kazanalim. Siz kazandiginizda Isparta kazanacak” dedi.

Esnaftan Baskan Basdegirmen'e Açiklamasi 'Siz Kazandiginizda Isparta Kazanacak'
Isparta Belediye Baskani ve AK Parti Belediye Baskan Adayi Sükrü Basdegirmen, esnaf ziyaretlerine Hastane ve Üniversite caddeleriyle devam etti. Esnafa hayirli kazançlar dileklerini ileten Baskan Basdegirmen, her girdigi dükkanda esnafin samimi güler yüzüyle karsilanirken, vatandaslar ve çocuklarla da sohbet etti. Baskan Basdegirmen’e esnaf ziyaretinde AK Parti Belediye Meclis Üyesi adaylari da eslik etti.

31 Mart 2024 tarihindeki mahalli idareler seçimlerinde desteklerinin Belediye Baskani ve AK Parti Belediye Baskan Adayi Sükrü Basdegirmen’le oldugunu vurgulayan esnaf, “Baskanim sizi destekliyoruz. Sizin yaninizdayiz. Allah yolunuzu açik etsin. Dere Mahallesi’ni de çok güzel yaptiniz. Mahallemiz çok güzel oldu. Oyumuz sizinle. Sizden memnunuz. Isparta’miz çok güzel bir sehir oldu. Ayaginiza tas degmesin. Insallah sandiklari patlatacagiz. Siz kazanin ki biz de kazanalim. Siz kazandiginizda Isparta kazanacak” dedi.

Bir vatandas da yerel seçimlerde farkli bir partiye oy vermeyi düsünürken Baskan Basdegirmen’in hizmetlerini çok begendigini, bundan dolayi da oyunu AK Parti Adayi Sükrü Basdegirmen’e verecegini söyledi.

Vatandaslar, "Hizmetlerinizden dolayi tesekkür ederiz. Sehre güzel hizmetler yaptiniz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA