Baskan Adayi Pehlivan'dan Gençlere 'Yeterli Spor Alani' Müjdesi

Efeler Belediye Baskan Adayi Burak Pehlivan’in ‘Spor Salonlari’ projesi, gençleri heyecanlandirdi. Göreve geldikleri günden itibaren modern ve tam donanimli spor salonlari yapacaklarini açiklayan Pehlivan, “Bu salonlar gençlerimiz, çocuklarimiz, yetiskinlerimiz ve yaslilarimiz için sürekli erisilebilir olacak” dedi.

Baskan Adayi Pehlivan'dan Gençlere 'Yeterli Spor Alani' Müjdesi
31 Mart seçimlerine sayili günler kala saha çalismalarini araliksiz sürdüren Cumhur Ittifaki’nin MHP’li Belediye baskan Adayi Burak Pehlivan, ziyaretlerinde projelerini de anlatiyor. Efeler’in eksiklerini tek tek tespit ederek çözüm projeleri hazirlayan Pehlivan, “Gelecegimizin teminati olan çocuklarimizin sporla büyümesini ve gençlerimizin yeteneklerini kesfetmesini istiyoruz” diye konustu.

Hayata geçirecekleri spor salonlarinin tam donanimli ve modern olacagina vurgu yapan Pehlivan, “Spor saglikli yasamin temel taslarindan biridir. Ancak üzülerek söylemek istiyorum ki Efeler’de gençlerimizin ve çocuklarimizin sporla bulusacagi alanlar yetersiz. Biz de bu projemiz ile Efeler’de hizli bir sekilde spor tesisleri kazandiracagiz. Zeybek ve Mimar Sinan Mahalleleri’nde imar planinda spor alani olarak belirlenen alanlara kapali spor salonlari, jimnastik ve antrenman salonlari yapacagiz. Tesislerimiz modern, temiz ve tam donanimli olacak sekilde hazirlanacak. Tüm hemserilerimizin kullanimina açik olacak. Gençlerimiz, çocuklarimiz, yetiskinlerimiz ve yaslilarimiz için sürekli erisilebilir spor salonlari olacak” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA