AK Parti Battalgazi Baskan Adayi Taskin, 'Yikmaya Degil Yapmaya Geliyoruz'

AK Parti Battalgazi Belediye Baskan Adayi Bayram Taskin, “Daha güzel bir Inönü ve Kisla caddesini esnaf ve vatandaslarla bulusturacagiz biz yikmaya degil yapmaya geliyoruz” dedi.

AK Parti Battalgazi Baskan Adayi Taskin, 'Yikmaya Degil Yapmaya Geliyoruz'
Seçim çalismalarini sürdüren AK Parti Battalgazi Belediye Baskan Adayi Bayram Taskin, esnaf ve vatandaslarla bir araya geldikten sonra Anadolu Esnaf Sanayici ve Is Adamlari Dernegi ANESIAD Malatya Subesi’ni ziyaret etti.

ANESIAD Malatya Il Temsilci Mehmet Emin Doganer ve yönetim kurulu üyeleri ile istisarelerde bulunan AK Parti Battalgazi Belediye Baskan Adayi Bayram Taskin, kalici konut ve yeni çarsi çalismalarinin hiz kesmeden devam ettigini belirterek, devlet millet el ele Malatya’nin ayaga kaldirilacagini söyledi.



“Ticaret olmaz ise olmazdir”

Rezerv bölgesi ilan edilen Kisla caddesiyle ilgili bilgi kirliligi yasandigini kaydederek, seçimlerin hemen ardindan bir yikimin söz konusu olmayacagini ifade eden AK Parti Battalgazi Belediye Baskan Adayi Bayram Taskin, “ Rezerv alani ilan edilen bölgelerde çalismalar olacak ama bölgedeki esnaf kardeslerimiz magdur edilmeden bu çalismalar sürdürülecek. Daha bir modern Inönü ve Kisla caddesini esnaf kardeslerimizle bulusturacagiz. Yikmaya degil yapmaya geliyoruz “diye konustu.

Kaynak: İHA