Bozbey'den Karacabey Fuari Ile Ilgili Açiklama

Bursa Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Mustafa Bozbey, “Birileri Karacabey’e geldi, benim burada fuar yapildigini bilmedigimi iddia etti. Ben Karacabey’de nitelikle ve bölgede birçok insanin ziyaret edebilecegi fuar alani ihtiyaci var, bunu yapacagiz diyorum. Onlar ‘Fuar yapiliyor’ diyor” dedi.

Bozbey'den Karacabey Fuari Ile Ilgili Açiklama
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Mustafa Bozbey, Karacabey’de vatandaslara seslendi. Bozbey, “Birileri Karacabey’e geldi, benim burada fuar yapildigini bilmedigimi iddia etti. Ben Karacabey’de nitelikle ve bölgede birçok insanin ziyaret edebilecegi fuar alani ihtiyaci var, bunu yapacagiz diyorum. Onlar ‘Fuar yapiliyor’ diyor” dedi.

Bu fuarin nerede yapildigini soran Bozbey, “Hani fuar nerede yapiliyor? Pazar alaninda yapiliyor. Insallah bizim dönemimizde Karacabey’e fuar alani yapilmasini saglayacagiz. Tarim fuari da burada olacak. Onlar gibi pazar alaninda degil. Bana çamur atmak yerine Karacabey’e hak ettigi fuar alanini zamaninda yapmis olsalardi ne kadar güzel olurdu. Pazar yerinde degil de fuar alani gibi nitelikli bir yerde yapmis olsaydi Karacabey’in hem esnafi hem de is insanlari geliri de artardi” diye konustu.

“ Tarim ve hayvancilik ile geçinen bütün vatandaslarimizin, çiftçimize ve köylümüze destegimiz olacak” diyerek sözlerini sürdüren Bozbey, “Mazot, gübre, yem, fide, asi ve nakdi yardima kadar birçok destek paketlerini hazirladik. 1 Nisan’dan itibaren göreve geldigimizde bunlari esit ve adil bir sekilde Bursalilar ile bulusturacagiz. Merak etmeyin her sorunun çözümü var. Isin ehli biziz. Onun için tüm Karacabeylilerden destek istiyoruz. Hiç kimseyi ötekilestirmeden siyasetine, inancina, kimligine, rengine ve sifatina bakmadan biz herkesten oy istiyoruz. Bursa herkesin hakkini savunan, adil, akilli ve dürüst bir belediyecilik ile tanisacak. Önce planlama yapacagiz. Karacabey’i yasanilabilir, insanlarimizin baska yere gitmedigi, gençlerin eglenebildigi yada sosyal iliskileri kurmak için Nilüfer’e gitmedigi bir ortami Gönül hanim ile burada saglayacagiz. Buna emin olun” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA