Kartalkaya Yolunda Freni Bosalan Minibüs Devrildi Açiklamasi 14 Yarali

Bolu’da Kartalkaya Kayak Merkezi yolunda freni bosalan bir minibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 14 kisi yaralandi.

Kartalkaya Yolunda Freni Bosalan Minibüs Devrildi Açiklamasi 14 Yarali
Kaza, Kartalkaya Kayak Merkezi yolunda Saraycik köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Zonguldak’in Eregli ilçesinden günübirlik tatil için Kartalkaya Kayak Merkezi’ne bir grup vatandas geldi. Dönüs yolculugunda Muabbet T. idaresindeki 67 LB 575 plakali minibüsün Saraycik köyü mevkiinde frenleri bosaldi. Freni bosalan minibüs keskin virajda devrildi. Yaklasik 20 metre sürüklenen minibüs, agaca çarparak durabildi. 19 kisinin bulundugu araçta 14 kisi yaralandi. Durum 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirildi.

Ihbar üzerine bölgeye çok sayida saglik, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri tarafindan yaralanan 14 kisi sehirdeki hastanelere sevk edildi.

Kaza anlarini anlatan bir yolcu, “Biz araçtaydik. Zonguldak Eregli’den geliyoruz Kartalkaya’ya gittik. Viraji alirken frenler bosaldi dediler. Sonra zaten takla atip agaca çarptik. Benim bacagim aciyor. Baska bir seyim yok” dedi.

Kazayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA