Baskan Basdegirmen Mengi Kardeslere Sicak Yuva Kazandirdi

Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen ve esi Sadiye Basdegirmen, Sidre Mahallesi’nde uygun olmayan sartlarda hayatlarini sürdüren engelli Fatime ve Mustafa Mengi kardeslere yeni sicak bir yuva kazandirdi.

Baskan Basdegirmen Mengi Kardeslere Sicak Yuva Kazandirdi
Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, göreve geldigi günden bu yana engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaslarin yardimina kosuyor, yapilmasi gerekenlerle ilgili her türlü imkani seferber ediyor. Özellikle engelli vatandaslarin uygun olmayan evleri yenilenirken, evlerinin içerisinde de hayatlarini kolaylastirici düzenlemeler gerçeklestiriliyor. Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’in esi Sadiye Basdegirmen de engelli vatandaslarla ilgili gerekli destekleri sunuyor.

Sidre Mahallesi’nde ikamet eden engelli Fatime ve Mustafa Mengi kardeslerin yasadiklari ev günün sartlarina çok uygun degildi. Basdegirmen çifti, Mengi kardeslerin evlerinin yenilenmesine yardimci oldu. Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, esi Sadiye Basdegirmen ve AK Parti Genel Baskanvekili Yardimcisi, Isparta eski Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ile AK Parti MKYK Üyesi Betül Altinsoy, yeni sicak bir yuvaya kavusan Mengi kardesleri ziyaret ederek, yeni evlerinin anahtarini teslim etti.

Basdegirmen çifti, Mengi kardeslerle sohbet ederek, yeni evlerinin hayirli olmasi dileklerini iletti. Fatime Mengi, yeni evinin kapisini Sadiye Basdegirmen ve AK Parti MKYK Üyesi Betül Altinsoy’la birlikte açti. Daha sonra hep birlikte evi gezdiler.
Kaynak: İHA