Kutsal Emanetler Sakaryalilarla Bulusuyor

Sakarya Büyüksehir Belediyesi, Hz. Muhammed’in (S.A.S) kutsal emanetlerinin bulunacagi “Mukaddes Emanetler” sergisinin kapilarini 20 Mart Çarsamba Günü Sakarya Sanat Galerisi’nde Sakaryalilara açiyor.

Kutsal Emanetler Sakaryalilarla Bulusuyor
Birbirinden özel ve anlamli etkinlikler ile sanatseverlerin begenisini kazanan Sakarya Büyüksehir Belediyesi, Ramazan Ayi’nda anlamli bir sergiye ev sahipligi yapacak. Kültür Dairesi, Hz. Muhammed’in kullandigi esyalarin ve evinde bulunan özel parçalarin oldugu bir “Mukaddes Emanetler” sergisini vatandaslarla bulusturuyor. Bu sergi, Sakarya Sanat Galerisi’nde 20 Mart Çarsamba günü 14.00’da kapilarini açacak.

Sergide neler yer alacak?

Kutsal sergide, Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (S.A.S) Sakali-i ve Saç-i Serifleri, Kadem-i Serif, Gubar-i Serif, Kisve-i Saadet, Hücre-i Saadet Örtüsü, Kabir Topragi ve Kâbe örtüleri yer alacak. Sergi 20-22 Mart tarihleri arasinda Sakarya Sanat Galerisi’nde 12.00-23.00’a saatleri arasi ücretsiz ziyarete açik olacak. Yapilan açiklamada, “Ramazan ayi Kültür etkinliklerimiz birbirinden anlamli ve özel programlar ile devam ediyor. Bu mübarek ayda Mukaddes Emanetler Sergisi’ni Sakaryali hemserilerimiz ile bulusturuyoruz. Tüm hemserilerimizi 20-21 ve 22 Mart günü Sakarya Sanat Galerisi’ne bekliyoruz” denildi.
Kaynak: İHA