Hendek MYO Ögrencileri Teknik Gezi Için Düzce'deydi

SUBÜ Hendek MYO Mobilya ve Dekorasyon Programi ögrencileri, düzenlenen teknik gezi ile bir mobilya firmasinin Düzce’de bulunan fabrikasini ziyaret etti.

Hendek MYO Ögrencileri Teknik Gezi Için Düzce'deydi
Sakarya Uygulamali Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Hendek Meslek Yüksekokulu Mobilya ve Dekorasyon Programi ögrencilerine yönelik olarak bir mobilya firmasinin Düzce’de bulunan fabrikasina teknik gezi düzenlendi.

Programin ögretim elemanlarinin yer aldigi teknik gezide fabrikanin Insan Kaynaklari Sorumlusu Asli Aslan tarafindan firmanin tanitimi yapildi. Tanitimda firmanin, Türkiye’nin ilk panel mobilya ve mutfak üreticisi olduguna dikkat çekildi. Ilk fabrikasinin ise 1935 yilinda uçaklarin kanatlari için kontrplak üretmek amaciyla Istanbul Haliç’te kuruldugu bilgisi verildi.

Düzce’deki fabrikada ise 40 bin metrekaresi kapali olmak üzere 186 bin metrekarelik alanda mutfak ve banyo da dahil olmak üzere mobilya üretildigi belirtildi. Üretim Sefi Ruhi Bacanak fabrikanin üretim alanlarini ögrencilere gezdirdi. Teknik gezi ile okuduklari programa iliskin uygulamalari görme imkani yakalayan ögrenciler, fabrika yetkililerine soru soruma imkani da yakaladi. SUBÜ teknik gezilerle ögrencilerinin is dünyasini yakindan görmesini tesvik ediyor.
Kaynak: İHA