Ev Yemekleri Zincirine 3 Yeni Sube

Bidaa Markasi’nin, geleneksel lezzetleri modernize ederek olusturdugu ve “BIDAA Dükkân” konseptiyle tüketicilerin begenisine sundugu hizli tüketim noktalarina Bursa’da 3 sube daha ekleniyor.

Ev Yemekleri Zincirine 3 Yeni Sube
Bursa merkezli Yanki Yemek’in istiraki olan Doybox Gida’nin, “BIDAA Dükkân” adini verdigi hizli tüketim noktalari zincirine üç yeni sube daha ekliyor. Bursa’da Zafer Plaza AVM’de açilan ilk subeyle baslayan serüven, Özlüce Bulvari, 23 Nisan Mahallesi ve Görükle Bulvari’nda açilacak yeni subelerle devam edecek. Bu subelerin ardindan talep eden girisimcilere Franchising yöntemiyle bayilik verilecek.

Sirket, ev disinda yemek yeme aliskanliklarinin degistigi günümüzde gençlerden, çalisan ebeveynlere, çekirdek ailelerden bekârlara, ofis çalisanlarindan evde yemek yapmaya vakit bulamayan herkese hitap ediyor. Hijyenik ve koruyucusuz üretilen firmanin pratik ve hizli hazirlanan yiyecekler sunan BIDAA dükkânlari, geleneksel lezzetleri modern bir sekilde tüketicilerin begenisine sunuyor.

Koruyucusuz saglikli lezzetler

Firmanin Yönetim Kurulu Baskani Coskun Dönmez, Bursa’daki deneyimlerinin ardindan tüm Türkiye’ye yayilacaklarini belirtti.

35 yillik deneyimleriyle Bidaa Markasi altinda hijyen ve sanitasyon kurallarina uygun üretilen geleneksel ev yemeklerini tüketicilere ulastirdiklarini vurgulayan Dönmez, bu ürünlerin tamamen dogal ve hizli hazirlanabildiklerini söyledi.

Coskun Dönmez, “Modern pisirme yöntemleri kullanarak, hijyenve sanitasyon kurallarina uygun ürettigimiz ürünlerin kesinlikle koruyucu kullanmiyoruz. Çünkü dondurulmus olan ürünlerimizde raf ömrü kaygimiz yok. Evlerde saatlerce süren hazirlik ve pisirme zamani gerektiren geleneksel ev yemeklerini 3 dakika isitip yiyebiliyorsunuz. Üstelik ekonomik fiyatlarla” dedi.

Coskun Dönmez, "Gelenegin Pratik Tadi" sloganlarinin bu vizyonun bir yansimasi oldugunu da vurguladi.

Restoranlar ve fast-food isletmeleri için çözüm ortagi olduklarini ve son 2 yildir bu alanda hizmet verdiklerini de belirten Coskun Dönmez, "Doymatik" adini verdikleri tam otomatik çorba makinelerini de tüketicilerin hizmetine sunduklarini söyledi.



Dünya genelinde hizla yükselen bir trend haline gelen saglikli, koruyucusuz ve güvenli hizli tüketim ürünlerine olan talebin her geçen gün arttigini belirten Coskun Dönmez, yakin bir gelecekte tüm Türkiye’yi ekonomik ve tamamen dogal lezzetlerle bulusturmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA