Elazig Belediyesi, Çocuklara Unutulmaz Bir Ramazan Yasatiyor

Ramazan ayninin maneviyatini yansitan etkinliklerin yani sira çocuklar içinde çocuk etkinlik alanini hizmete sunan Elazig Belediyesi, miniklerden ve ailelerinden tam not aldi.

Elazig Belediyesi, Çocuklara Unutulmaz Bir Ramazan Yasatiyor
Elazig Belediyesi, Ramazan Etkinlikleri kapsaminda çocuklara yönelik gerçeklestirdigi etkinliklerle çocuklarin; eglenceli bir Ramazan aksami yasamalarini sagliyor. Çocuk etkinlik alaninda ücretsiz olarak düzenlenen programlarda çocuklar çesitli oyun aletleri, animasyon gösterileri ve sisme oyun parkurunda Ramazan ayi boyunca eglenceli vakit geçirebiliyorlar. Çocuklar, 13.00 ile 23.00 saatleri arasinda Elazig Belediyesi Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezinde ücretsiz ikramlarla unutulmaz bir Ramazan ayi yasiyor.

Düzenlenen çocuk etkinlik alanindan çok memnun olduklarini ifade eden çocuklarin aileleri Elazig Belediye Baskani Sahin Serifogullari’na yaptigi organizasyondan dolayi tesekkür etti. Aileler, “Çocuk Etkinlik Alani’nda düzenlenen etkinlikler çok güzel etkinlikler. Çocuklarimiz burada kaliteli bir vakit geçiriyor. Her Ramazanda oldugu gibi bu Ramazanda da çocuklarimiz düsünülmüs. Birbirinden eglenceli bir sürü oyun alani var burada. Buraya ilk defa geliyorum. Benim için bir kayipmis keske daha önce gelseydim. Hem büyükler için hem de çocuklar için çok güzel bir yer. Gerçekten çok güzel. Tebrik ederim. Elazig’a böyle bir alan lazimdi. Hava yagmurlu olmasina ragmen burasi tiklim tiklim dolu. Millet memnun ki bu kadar dolu. Düsünüp yapandan Allah razi olsun. Çocuklarimiz Ramazan’da evde sikiliyorlardi. Bizde bu alana eglenmeleri için getirdik. Her sey çok ince ayrintisiyla düsünülmüs. Yetiskinler için çocuklar için birbirinden güzeler ekinlikler yapiliyor. Belediye Baskanimiz Sahin Serifogullari’na bu organizasyonu düzenledigi için tesekkür ederiz. Böyle bir baskana sahip oldugumuz için mutluyuz’’ dedi.

Kaynak: İHA