Çanakkale Zafer Türküler, Agitlar Ve Siirler Ile Anildi

Denizli Büyüksehir Belediyesi, 18 Mart Sehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi dolayisiyla özel bir anma programi düzenledi. Büyüksehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa katilanlar unutulmaz bir zaman geçirdi.

Çanakkale Zafer Türküler, Agitlar Ve Siirler Ile Anildi


Denizli Büyüksehir Belediyesi Konservatuari, 18 Mart Sehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yildönümü nedeniyle anma programi düzenledi.

Büyüksehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Sehitleri Anma programina, Denizli Büyüksehir Belediyesi Meclis Baskanvekili Ali Degirmenci, Büyüksehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Dairesi Baskani Hüdaverdi Otakli, davetliler ve çok sayida vatandas katildi.

Denizli Büyüksehir Belediyesi Konservatuari Türk Müzigi Korosu Sefi Ahmet Nuri Çagdas’in yönettigi gecede birbirinden güzel kahramanlik türküleri, agitlar ve siirler seslendirildi. Konser esnasinda Büyüksehir Belediyesi Halk Danslari Toplulugu gösterileri ile büyük begeni topladi. Konsere eslik eden izleyiciler zaman zaman okunan siirler ve agitlari dinlerken duygusal anlar yasadi.

Özel gecenin hazirlanmasinda emegi geçen herkese tesekkür eden Denizli Büyüksehir Belediyesi Meclis Baskanvekili Ali Degirmenci, "Türk tarihinin en önemli günlerinden birini bugün idrak ettik. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Sehitleri Anma günümüz kutlu olsun. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aziz sehitlerimiz ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve sükranla aniyoruz. Iyi ki varlar" diye konustu.

Kaynak: İHA