Bakan Isikhan, Adiyaman'da AK Parti Teskilatiyla Iftar Yemeginde Bir Araya Geldi

Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakani Vedat Isikhan, depremzede konutlarinin kura çekimi sonrasi AK Parti Adiyaman Teskilatiyla iftar yemeginde bir araya geldi.

Bakan Isikhan, Adiyaman'da AK Parti Teskilatiyla Iftar Yemeginde Bir Araya Geldi
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in canli olarak katildigi toplu konut kura çekimi sonrasinda Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakani Vedat Isikhan, Altinsehir Mahallesi’nde bulunan özel bir dügün salonunda düzenlenen AK Parti Adiyaman Il Baskanligi Geleneksel Iftar programina katildi.

Burada iftar öncesi salondaki teskilat üyelerine seslenen Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakani Vedat Isikhan, "Milletimizin bizleri vazifeye layik gördügü ilk günden bu yana, Cumhurbaskanimiz, liderimiz Recep Tayyip Erdogan’in öncülügünde, ’Yaptik, oldu’ anlayisiyla degil, ’Nasil daha iyisini yapabiliriz?’ yaklasimiyla çalisiyor ve milletimize hizmet ediyoruz. Ask ile çalisan yorulmaz derler, bizler de yorulmuyoruz, durmuyoruz. Biz, sizlerle birlikte el ele verip ülkemizi ve sehirlerimizi daha ileriye götürmeye odaklanmis durumdayiz. Geçtigimiz yil 6 Subat’ta Adiyaman’in büyük bir yikimla karsi karsiya kaldigini biliyoruz. Hepimizi derinden yaralayan o günün üzerinden 1 yil geçti. Ancak hala acimiz taze. Ben buradan tekrar yakinlarini, ailelerini yitiren, bizzat o ani yasayan, dogrudan ya da dolayli olarak etkilenen tüm vatandaslarimiza kardeslerimize geçmis olsun diyorum, sabir ve bas sagligi diliyorum. Biz 1 yil gibi çok kisa bir süre içerisinde, 11 ilimizin tamaminda yikilan evlerimizi, hastanelerimizi yeniden yapmaya basladik. Bugün, sadece Adiyaman’da 5 bin 418 konutun, 11 ilde de 30 bin 697 konutun kurasini çekerek hak sahiplerine teslim ettik. Bundan sonra da her ay ortalama 20 bin konutu tamamlayarak hak sahiplerine teslim edecegiz" dedi.

"Dünyanin birçok ülkesinden daha büyük bir bölgeyi yeniden ve sifirdan insa ediyoruz, ayaga kaldiriyoruz" ifadelerini kullanan Bakan Isikhan, "Bu çalismalar, Türkiye’nin AK Parti ile ne kadar ivedilikle aksiyon alabildiginin bir göstergesi. Degerli hemsehrilerim, birçok insan maalesef çok farkinda degil ama Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in liderligi ile Türkiye çok degisti. Gerek ekonomisiyle, gerek yerli ve milli kalkinma hamleleriyle, gerek dünyadaki gücü ile, gerek insan hak ve hürriyetleri, özgürlükler konusunda daha önce hayal edilemeyen noktalara gelindi. AK Parti tabani en genis siyasi partidir, Türkiye’nin çesitliligine hitap eden, kapsayici, bütünlestirici, hiçbir kesimi dislamayan bir partidir. AK Parti’nin Türkiye Yüzyili vizyonu da bu kapsamda tüm kesimleri yönetimin merkezine alan herkesin devlette kendini hissettigi, devleti benimsedigi, aidiyetini artirdigi bir vizyon. Belirli ideolojilere takilip kalmiyoruz, milletin huzuru ve mutlulugundan baska kirmiziçizgimiz yok. Türkiye’yi büyütmek ve tarihine yakisir bir sekilde yeniden dünyada söz sahibi bir ülke konumuna getirmekten baska misyonumuz yok. Bizler, Cumhurbaskanimizin ortaya koydugu hedefleri çok iyi algilamali ve bu hedeflerin gerçeklesmesi için gece-gündüz demeden çalismaliyiz” diye konustu.

Kaynak: İHA