Bagimsiz Aday Kilinç, Seçim Bölgesinde 2. Tura Basladi

Aydin’da seçimin en heyecanli seyrettigi ilçelerin basinda yer alan Kösk ilçesinde Bagimsiz Belediye baskani olarak seçime katilan Rifat Kadri Kilinç, bölgesinde 2. tur ziyaretlerine basladi. Ilçeye bagli Basçayir Köyü’nde teravih namazindan sonra halkla bulusan Kilinç, sehitler için yapilan duanin ardindan köy için yapacagi çalismalardan söz etti.

Bagimsiz Aday Kilinç, Seçim Bölgesinde 2. Tura Basladi
Ramazan ayi olmasi nedeniyle seçim çalismalarinin gece yapildigi Kösk ilçesinde Bagimisz Aday Rifat Kadri Kilinç, gecenin ilerleyen saatlerinde Basçayir halki ile bir araya geldi. Çevre köylerden de çok sayida Rifat Kilinç hayraninin katildigi köy mitinginde 18 Mart Sehitler Günü dolayisiyla önce dualar edildi. Sehitler için yapilan programin ardindan konusan Kilinç, Basçayir için yapacagi çalismalardan söz edip Hocalar, Akçaköy ve Yaka Mahallesi’ne baglanan köprünün yenilecegini ayrica bahçe yollarinin da açilip gerekli yerlere tas dösenecegini belirtti.

Bagimsiz aday oldugu için konusmasinin sonunda örnek oy pusulasi ile vatandaslarin oyu nasil kullanmalari gerektigini de anlatan Kilinç, “Pusulanin en sonunda Rifat Kadri Kilinç yaziyor. Evet mührünü Rifat Kadri Kilinç isminin altindaki yuvarlagin içine basacaksiniz” diyerek bu konuda yasi ilerlemis seçmenlerin de uyarilmasini istedi.
Kaynak: İHA