Babasina Verdigi Sözü Tutan Sehit Kizi Miraysah'i Vali Dagli Yalniz Birakmadi

Çorum’da sehit babasinin dogum gününü kutlamak için kabrine biraktigi çiçekteki not ile herkesi duygulandiran 9 yasindaki Miraysah, katildigi jimnastik yarismasinda dereceye girerek mansiyon ödülü kazandi. Vali Dagli, Miraysah’i en heyecanli gününde yalniz birakmadi.

Babasina Verdigi Sözü Tutan Sehit Kizi Miraysah'i Vali Dagli Yalniz Birakmadi
2016 yilinda Sirnak’taki operasyonlar sirasinda bölücü terör örgütü üyelerince tuzaklanan el yapimi patlayicilarin patlatilmasi neticesinde sehit olan Jandarma Uzman Çavus Habib Gökçe’nin kabrine, önceki gün dogum günü sebebiyle 9 yasindaki Miraysah tarafindan birakilan çiçek üzerindeki notta yazanlar görenleri duygulandirmisti. Katilacagi jimnastik yarismasi için yasadigi heyecani babasina biraktigi çiçek notu ile anlatan Miraysah’in, "Senin beni izledigini ve hep yanimda oldugunu biliyorum" sözleri ise yürek burktu.

"Senin beni izledigini ve hep yanimda oldugunu biliyorum"

Sehit Habib Gökçe’nin kizi Miraysah tarafindan birakilan çiçekteki not üzerinde, “Canim babacim, seni çok seviyorum iyi ki dogdun. Biliyor musun babacim çok heyecanliyim. Jimnastik yarismam var. Senin beni izledigini ve hep yanimda oldugunu biliyorum. Seni gururlandirman için elimden geleni yapacagim. Benim kalbim, babam, cennet yasin kutlu olsun” ifadeleri yer aldi.

Dereceye giren Miraysah’i Vali Dagli yalniz birakmadi

2023-2024 Artistik Jimnastik Okul Sporlari Il Seçmelerine katilan Miraysah ve arkadaslari takim halinde mansiyon ödülü kazandi. Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dagli, Gençlik ve Spor Il Müdürü Cemil Çaglar ve Türkiye Harp Malülü Gaziler-Sehit Dul ve Yetimleri Dernegi Çorum Sube Baskani Galip Deniz ve sehit Habib Gökçe’nin esi Kübra Gökçe Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen ödül törenine katilarak Miraysah’i mutlu gününde yalniz birakmadi. Ödül töreni öncesi Miraysah Sah ve arkadaslari mini bir gösteri yapti. Miraysah ve arkadaslarinin madalyalarini tek tek takarak kutlayan Vali Dagli, ögrencilere basarilar diledi.

Miraysah’in babasina yazdigi mektup üzerine gelerek onu yalniz birakmadiklarini vurgulayan Dagli, “Güzel bir basari elde etti. Madalyasini takdim ettik. Basarisina sahitlik ettik. Basarilarinin artarak devam edecegine inaniyoruz. Seçmelere katilan tüm sporcularimizda spor yasamlarinda basarilar diliyorum” ifadelerini kulandi.
Kaynak: İHA