Yenice Karakas'i Baskan Gibi Agirliyor

AK Parti Yenice Belediye Baskan Adayi Sertas Karakas, her mahalle gezilerinde oldugu gibi Ismetpasa Mahallesi’nde de gövde gösterisi yapti.

Yenice Karakas'i Baskan Gibi Agirliyor
Baskan Adayi Sertas Karakas, mahalle ziyaretlerine Ismetpasa Mahallesi ile devam etti. Yüzlerce kisinin destek verdigi Karakas, vatandaslarin sorunlarini dinleyerek 1 Nisan sabahi Yenice’nin gerçek belediyecilik ile tanistiricaklarini dile getirdi.

Âdeta gövde gösterisi yapan Karakas’a milletvekilleri Cem Sahin ve Ali Keskinkiliç ile Il Baskani Ferhat Salt eslik etti.

"Hedefimiz Türkiye’de belediyeyi en yüksek oyla almak" diyen Karakas, "Biz inandik, rabbim insallah nasip eder. Benim basarili bir belediye baskani olmam için önümde bir yigin is olmasi lazim biz zoru basaracagiz ve basarili oldugumuzu hissedecegiz ve tespit edecegiz. Biz Yeniceyi yeniden insa edecegiz, gerekirse yüz yillar süren projeler insa edecegiz. Imarimizi komple gözden geçirecegiz. Yeralti kaynaklarimizdan tutun da dogal kaynaklarimizin tamamini bizden sonraki nesillere aktarilacak sekilde projeler yapacagiz. Kisacasi biz üreten sosyal bir belediye olacagiz insallah" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA