Kadir Canpolat'tan, AK Parti Horasan Belediye Baskan Adayi Recep Karatas'a Destek

Osmanli Ocaklari Genel Baskani Kadir Canpolat AK Parti’nin 31 Mart yerel seçimleri için Horasan Ilçe Belediye Baskanligi’na aday gösterdigi Recep Karatas’a destek vererek Horasan’da vatandaslarla bir araya geldi.

Kadir Canpolat'tan, AK Parti Horasan Belediye Baskan Adayi Recep Karatas'a Destek
Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Erzurum’a giden Osmanli Ocaklari Genel Baskani Kadir Canpolat Erzurum’daki programinin ardindan yönetimiyle beraber Horasan’da ziyaretlerde bulundu. Canpolat burada AK Parti Horasan Belediye Baskan adayi Recep Karatas ile bir araya geldi. Recep Karatas’in belediye baskani oldugunda hayata geçirecegi 27 projesini anlatmasinin ardindan Canpolat, bir Horasanli olarak Recep Karatas ile gurur duydugunu söyleyerek bu projeleri yapabilecek ikinci bir belediye baskan adayini Horasan’da göremedigini ifade etti.

"Horasan’a hizmeti getirecek parti hükümet partisidir"

Horasan Belediye Baskan adayi Recep Karatas’in özverili bir sekilde çalisacagina inandigini söyleyen Baskan Canpolat, "15 Temmuz gecesi AK Parti hangi ruh ve manada bu kardesinize emanet edildiyse, biz de orayi hangi ölçülerde koruduk ve kolladiysak bugün de ayni ölçülerde Recep baskanimizin yanindayiz. Horasan’a hizmeti getirecek parti hükümet partisidir. Ankara ve Türkiye genelinde çalismalarim olmasina ragmen bugün sirf Horasan için buradayim. Horasanin hangi zor günü olursa olsun biz her zaman yanindayiz. Horasanlilar bir araya gelirse ortaya Recep Karatas çikar ve Horasan Erzurum’un en iyi ilçesi olur. Burada dogmus büyümüs ve buranin bir evladi olarak sunu ifade etmek isterim; Sadece Erzurum’un milletvekilleri, sadece Mehmet Sekmen baskanimiz, sadece Recep Tayyip Erdogan degil bir Horasanli hemsehriniz olarak bende Ankara’da hangi bakanliktan ne bütçe gerekiyorsa ölümüne baskanimizin yanindayim. Bugün çesitli siyasi partilerden aday olan belediye baskanlarina da sonsuz saygimiz var. Onlar dahi AK Parti’nin üzerinden belediye baskani olmak istemislerdir ama olamamislardir. Sunu ifade etmek isterim ki; bu bir seçim birakalim da Recep Karatas burada bagimsiz ve özgür bir sekilde belediye baskanligi yapsin. Türkiye’nin 72 ilinde teskilati olan bir genel baskan olarak bende Horasan’a geldigimde ona saygi duyayim ve o emretsin biz yapalim. Ayrimci davranarak siyaset yapmanin hiç kimseye faydasi yoktur, olmamistir ve olamaz. Bugün bu millete gerçekten hizmet etmek isteyen siyasi iradenin basimizda olmasi bizim için bir lütuftur. Bu lütfu inkar etmekte var, kabul etmekte var. Siyasi ikbal ugruna, hirs ve inat ugruna kalkip kendini düsünenler bu milletin artik ne kadar oyunu alabilirler sandikta görecegiz" dedi.

"31 Mart seçimlerinde Horasan’i yabanciya teslim etmeyelim"

Sözlerine devam eden Canpolat, "Türkiye genelinde bir siyasetinin içindeyim ama Horasan’i da yaban ellere birakmamak lazim. Bugün Recep Karatas belediye baskani olursa hizmeti biz görecegiz. Türkiye’nin çesitli illerinde ve ilçelerinde yapilan kavgalarin Horasan’da olmasina firsat vermedigi için ayrica Recep baskanimizi tebrik ederim. Sizleri burada birlikte görmek bizlere mutluluk veriyor. Hirsa gelmis ben baskan olacagim demislerle biz mesafeliyiz. Kendini düsünen Recep Karatas’in önünde köstek olmaz, Recep Karatas’a oy verir. Horasanli hemsehrilerim 31 Mart seçimlerinde Horasan’i yabanciya teslim etmeyelim. Bu anlamda kendinize bir iyilik yapin, Recep Karatas’i belediye baskani olarak seçin” ifadelerini kullandi.

"Recep Karatas’tan sonra bir çag kapanacak, baska bir çag açilacak"

Baskan Canpolat, "Cumhurbaskanimizin özverili çalismalarina, yapmis oldugu o fedakârca hizmetlerine kayitsiz kalamayiz. Biz Cumhurbaskanimizi asla yari yolda birakmadik. Bir eksiklik varsa o bizim nefsimizdendir. Erdogan’in yaptigi reformlar bugün Türkiye Cumhuriyeti tarihinde görülmemis reformlardir. Bu anlamda da ben ümit ediyorum ki Recep Karatas’tan sonra Horasan’a yapilacak hizmetler ile bugüne kadar yapilmis hizmetler arasinda devasa bir fark olacak. Recep Karatas’tan sonra bir çag kapanacak, baska bir çag açilacak. Çünkü Horasan halki buna deger. Biz Osmanli Ocaklari olarak kefenli liderin kefenli askerleriyiz diyerek her karanlik gecede, her zorlukta meydana çiktik. Cumhurbaskanimiza sahalari dar etmeye çalisanlara, biz o sahayi onlara dar ettik. Ankara’da olan bir Horasanli hemsehriniz olarak Cumhurbaskanimizin nasil ölümüne yanindaysam, siz de burada Recep baskanimizin ölümüne yaninda kalin” dedi.

Kaynak: İHA