Düzce'de Ramazan Dolu Dolu Yasaniyor

Düzce Belediyesi tarafindan düzenlenen Ramazan etkinlikleri vatandaslardan yogun ilgi görmeye devam ediyor. Siirlerle gönüllere dokunan Sair Dursun Ali Erzincali ve Sanatçi Umut Mürare siir, ilahi ve türkü performansi ile Düzcelilerin konugu oldu.

Düzce'de Ramazan Dolu Dolu Yasaniyor
Düzce Belediyesi Ramazan Etkinlik Çadiri birbirinden ünlü isimleri halkla bulusturmaya devam ediyor. Ramazan ayinin ilk haftasi geride kalirken Düzcelilerin hayranlik duydugu isimlerden biri olan ünlü Sair Dursun Ali Erzincanli Cedidiye Meydani’nda vatandaslarla bulustu. Çadirdaki muazzam kalabaliktan duydugu memnuniyeti dile getiren Erzincanli, Gazze’de yasanan soykirima dikkat çekmeyi ihmal etmezken birbirinden güzel eserlerini essiz yorumu ile Düzceliler için seslendirdi.

Ünlü Sanatçi Umut Mürare birbirinden güzel ilahiler ve türkülerle seslendigi Düzcelilerin begenisini aldi. Çadiri dolduran vatandaslar etkinliklerden duyduklari memnuniyeti dile getirirken Ramazan ayinin manevi iklimine yakisir organizasyonlar için Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü ve emegi geçenlere tesekkür etti.
Kaynak: İHA