Yagmursuyu Izgaralarina Atilan Çöpler Temizlendi

MASKI Genel Müdürlügü ani yagislarda yasanabilecek muhtemel su taskinlarina karsi önlem almak amaciyla Akhisar ilçesine bagli Hürriyet, Haciishak ve Ragipbey mahallelerinde yagmursuyu izgara temizligi gerçeklestirdi. Idare vatandaslari yagmursuyu izgaralarina çöp atmamalari konusunda uyardi.

Yagmursuyu Izgaralarina Atilan Çöpler Temizlendi
Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü, il genelinde ani ve yogun yagislardan kaynakli yasanabilecek su taskinlarina karsi yagmursuyu izgara temizliklerini sürdürüyor. Bu kapsamda Kanalizasyon Dairesi Baskanligi ekipleri tarafindan Akhisar ilçesine bagli Hürriyet, Haciishak ve Ragipbey mahallelerinde temizlik çalismasi gerçeklestirildi.

Ekipler yagmursuyu izgaralarinin iç kisimlarindaki kati atiklar ve çöpleri temizleyerek taskinlara karsi önlem aldi. Temizlik çalismalarinin gece-gündüz demeden sürdügünü belirten idare, yagmursuyu izgaralarinin çöp alani olmadigini hatirlatarak, vatandaslarin çöp atma konusunda daha duyarli davranmasi gerektigine vurgu yapti. Mahalle sakinleri de çalismalardan dolayi Büyüksehir Belediyesi ve MASKI Genel Müdürlügü’ne tesekkür etti.
Kaynak: İHA