Ulupinar; 'Gençlerimiz Için Daha Sosyal, Daha Gelismis Bir Devrek Insa Edecegiz'

AK Parti’nin Devrek Belediye Baskan adayi Özcan Ulupinar, genç nüfus için daha sosyal ve gelismis bir sehir vaadiyle seçim kampanyasini sürdürüyor.

Ulupinar; 'Gençlerimiz Için Daha Sosyal, Daha Gelismis Bir Devrek Insa Edecegiz'
Gençlerle bir araya gelen AK Parti Devrek Belediye Baskan adayi Özcan Ulupinar, gençlere hitaben yaptigi açiklamada, "Özcan Agabeyiniz hayalinizdeki Devrek için çalisacak" diyerek gençlerle ilgili projelerde onlarin fikirlerini önemsedigini ve onlarla birlikte hareket edecegini vurguladi.

Ayrica Ulupinar, ilçenin is insanlari Kerem Toksoy, Yunus Kaan Demir, Kemal Demir ve Yusuf Kurum ile çalisanlari ve aileleriyle gerçeklestirilen bulusmada, dostane bir sohbetin yapildigini ve keyifli bir aksam geçirdiklerini belirtti.

Ilçe sakinleriyle kurdugu samimi iliskilere dikkat çeken Ulupinar, ev sahipligi için tesekkürlerini iletti.

Madencilerle de bir araya gelen Ulupinar, "Maden Sehitlerimizin Aileleri ve Yakinlari ile iftar sofrasinda bulustuk. Iftar programimiza katilim saglayan tüm ailelerimizden Allah razi olsun. Degerli ailelerimizle her zaman bir arada olmaya devam edecegiz. Bu vesile ile tüm sehitlerimizi rahmetle ve minnetle aniyorum" ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA