Ugur Mumcu Parki Hakkinda Açiklama

Bilecik Belediyesi tarafindan Ugur Mumcu Parki yenileme çalismalariyla ilgili sosyal medya paylasimlari ve vatandaslardan gelen sikayetlere iliskin kamuoyunu bilgilendirici açiklama yapildi.

Ugur Mumcu Parki Hakkinda Açiklama
Bilecik Belediyesi tarafindan, Ugur Mumcu Parki yenileme çalismalariyla ilgili bilgilendirici açiklama yapildi. Söz konusu açiklamada, Ugur Mumcu Parki’ndaki eksikliklerin tespit edildigi belirtilerek, "Fen Isleri ile Park ve Bahçeler Müdürlügü koordinasyonunda yapimi tamamlanan Ugur Mumcu Parki yenileme çalismasinda görülen eksiklikler belediye baskanligimiz ilgili birimleri tarafindan tespit edilmistir. Park ve Bahçeler Müdürü Hakan Çevik ve Fen Isleri Müdürlügü ilgili amirleri tarafindan yürütülen çalismalar kapsaminda, park alaninda görülen eksiklikler tamamlanarak, projeye uygunlugu olmayan alanlarda ise çalismalar devam etmektedir. Çalismalar kapsaminda kirik ve çatlaklarin oldugu kaldirimlarda yenileme çalismasi yapilirken, tahrip olan yesil alanlarda ise gerekli müdahaleler yapilarak, halkimizin hizmetine sunulacaktir" ifadelerine yer verildi.



"Yesil alanlar ile parklarimizi koruyalim uyarisi"

Açiklamada ayrica çocuk oyun gruplari, dinlenme ve park alanlarinin korunmasi yönünde uyarilar yapilarak, su ifadeler kullanildi:

"Belediye Baskanligi olarak, sehrimizin birçok noktasinda mahalle sakinlerimize hizmet verecek yeni alanlar olusturmaya gayret gösteriyoruz. Bununla birlikte yapilan alanlarin korunmasi, çevre temizligine önem verilmesi ve çöplerin atilmamasi son derece önemli olacaktir. Çocuklarimiz basta olmak üzere tüm halkimizin keyifle zaman geçirdigi alanlari korumak her bireyin vatandaslik görevidir."
Kaynak: İHA