Sami Er Açiklamasi 'Malatya'yi Malatyalilarla Birlikte Yönetecegiz'

AK Parti Malatya Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Sami Er, Yeni Sanayi Sitesi esnaf ziyaretinde, sanayinin durumunu seçildikten sonra buradaki esnafin görüsleri dogrultusunda gelecegini planlayacaklarini söyledi.

Sami Er Açiklamasi 'Malatya'yi Malatyalilarla Birlikte Yönetecegiz'
Seçim çalismalari kapsaminda depremde agir hasar gören yerlerden biri olan Yeni Sanayi Sitesi’ni ziyaret eden AK Parti Malatya Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Sami Er, burada esnaflari ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi, göreve geldiklerinde neler yapacaklarini anlatti.

Birçok isyerinin agir veya orta hasarli durumda oldugu sanayi sitesinde çalismaya devam eden esnafin sanayinin gelecegi noktasindaki endiselerine de cevap veren Sami Er, göreve geldiklerinde her platformda dedigi gibi ‘Malatya’yi Malatyalilarla birlikte yönetecegiz’ slogani ile hareket edeceklerini söyledi.



31 Mart aksami Malatyalilarin teveccühü ile göreve geldiklerinde kentin imari ve insasi için vakit kaybetmeden isbasi yapacaklarini vurgulayan Er, sanayi sitesinin durumu ile ilgili de atacaklari adimlari belirtti.

Sanayi esnafinin bu konuda kafalarinda soru isaretlerinin oldugunu ifade eden Er, “Biz her zaman dedigimiz gibi Malatya’yi Malatyalilarla birlikte yönetecegiz. Burayi da siz ne derseniz, millet ne derse onu yapacagiz. Yani yeni bir yer yapin derlerse yada yerinde dönüsüm derlerse insallah göreve geldigimizde buna sanayi esnafi ile birlikte karar verecegiz” dedi.

Geçmisteki TOKI ve Emlak Konut tecrübesi ile 1 Nisan itibariyle Malatya’da depremin izlerini silme adina ekibiyle durmadan çalisacaklarini dile getiren Er, “Halkimiz bu hususta bize kesinlikle güvensin. Bizler görev aldigimiz andan itibaren tüm bu sorunlari çözme adina büyük gayret gösterecegiz. Görevimiz süresince her zaman milletimizin dedigi olacak. Ortak akil ile hareket edecegiz. Burada kesinlikle hiçbir esnafimizin hakki gasp edilmeyecek. Çünkü baskasinin mali kesinlikle baskasina verilemez biz bunun garantörüyüz" seklinde konustu.

AK Parti Malatya Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Sami Er daha sonra, Kanalboyu’nda Vakiflar Bölge Müdürlügü tarafindan kurulan Iftar Çadiri’na geçerek burada vatandaslarla birlikte siraya girdi, iftarini açti.

Vatandaslarla birlikte iftarini açan Sami Er, çikista ise halkla sohbet etti, Ramazan’i Seriflerini tebrik ederek sohbet etti.
Kaynak: İHA