Ertemur Açiklamasi 'Pamukkale'mizin Yeni Cazibe Merkezi Sahin Tepesi Cam Restoran Olacak'

Pamukkale’ye kazandiracagi vizyon proje ‘Sahin Tepesi Cam Restoran’in misyonunu anlatan CHP Pamukkale Belediye Baskan Adayi Ali Riza Ertemur, “Antalya-Mugla’ya gitmek için Pamukkale’mizden geçen yerli ve yabanci turist artik sehrimizi transit olarak geçmeyecek. Sahin Tepesi’ne kazandiracagimiz ‘Cam Restoran’ ile Pamukkale’mizin essiz görüntüsü esliginde yöresel ürünlerimiz turistlerle bulusacak” dedi.

Ertemur Açiklamasi 'Pamukkale'mizin Yeni Cazibe Merkezi Sahin Tepesi Cam Restoran Olacak'
CHP Pamukkale Belediye Baskan Adayi Ali Riza Ertemur, vizyon projelerinden olan ‘Sahin Tepesi Cam Restoran’in Pamukkale’nin çehresini degistirecegini söyledi.

Ertemur, projenin ortaya çikis amacini ve Pamukkale’ye getirmesini bekledigi faydayi anlatti. Ertemur projenin ortaya çikis amaciyla ilgili; “Denizli’miz ve Pamukkale’miz özellikle yaz aylarinda Mugla ve Antalya’ya gitme için transit geçis güzergahi olarak kullaniliyor. Tatil bölgelerine giden turistler Pamukkale’mizin güzelliklerini görmüyorlar. Ayni sekilde Pamukkale’mize dünya harikasi travertenleri görmek için gelen turistler günü birlik ziyaretin ardindan sehir merkezine gelmeden Pamukkale’mizden ayriliyorlar. Turistler için sehir merkezimizde cazibe merkezleri olusturmaliyiz. Bu amaçla hayata geçirecegimiz projelerden ilki ‘Sahin Tepesi Cam Restoran’ olacak” dedi.

“Pamukkale’miz transit geçis güzergahi olmayacak”

‘Sahin Tepesi Cam Restoran’ projesinin sehre avantajlarini anlatan Baskan Adayi Ertemur, “Denizli’miz ve Pamukkale’miz transit geçis güzergahi olmayacak. Denizli’mizin Mugla ve Antalya’ya açilan kapisi Sahin Tepesi’nde hayata geçirecegimiz ‘Cam Restoran’ misafirlerimizi agirlayacak. Misafirlerimiz cam restoranda muhtesem Denizli manzarasi esliginde yöresel lezzetlerimizden olusan yemeklerini yerken, çehresini degistirdigimiz Pamukkale’nin tadini çikaracak. Vizyon projemiz Pamukkale’ye kazandiracak, Pamukkaleliye kazandiracak” seklinde konustu.

Kaynak: İHA