Denizli Büyüksehrin Iftar Sofrasi Bu Kez Dokuzkavaklar Mahallesi'nde Kuruldu

Denizli Büyüksehir Belediyesinin ramazan ayinda düzenledigi mahalle iftari gelenegi Dokuzkavaklar Mahallesi ile devam etti. Dokuzkavaklar’in parmakla gösterilen bir mahalle haline geldigini vurgulayan Baskan Zolan, “Insallah Dokuzkavaklar Mahallemize daha güzel hizmetler yapmayi Allah’im bizlere nasip etsin” dedi.

Denizli Büyüksehrin Iftar Sofrasi Bu Kez Dokuzkavaklar Mahallesi'nde Kuruldu
Denizli Büyüksehir Belediyesinin ramazan ayinda her gün farkli bir mahallede düzenledigi iftar sofrasi Dokuzkavaklar Mahallesi’nde kuruldu. Dokuzkavaklar Çarsamba Pazari’nda kurulan gönül sofrasina, Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Cumhur Ittifaki Pamukkale Belediye Baskan Adayi Halil Pekdemir, mahalle muhtarlari ve vatandaslar katildi.

Iftar öncesi alana gelerek vatandaslarla tek tek selamlasan Baskan Zolan, hemsehrilerinin ramazan ayini tebrik etti. Baskan Zolan, ezanin okunmasiyla vatandaslarla birlikte dua edip orucunu açti. Baskan Osman Zolan daha sonra yaptigi konusmada ramazan ayinda her gün bir mahalleyi ziyarete giderek ayni sofrada bulustuklarini söyledi.

Bakan Zolan, “Burada mesele yemek yemek degil, ramazan ayinin manevi atmosferini, güzelligini hep beraber yasamak. Bu güzelligi bizlere yasattiginiz için her birinize çok tesekkür ediyorum” dedi.

Dokuzkavaklar’a 9 kavak

Dokuzkavaklar Mahallesi’ne basta altyapi olmak üzere birçok hizmet yaptiklarini kaydeden Baskan Zolan, “Içme suyu, kanalizasyon hatlari bastan asagi degisti, ilk kez yagmur suyu hatlari dösendi. Mahallemize dogalgazi ulastirdik. Sonrasinda ise modern bir üstyapi ile Dokuzkavaklar parmakla gösterilen bir mahalle haline geldi. Insallah Dokuzkavaklar Mahallemize daha güzel hizmetler yapmayi Allah’im bizlere nasip etsin” diye konustu.

Iftar öncesi, Dokuzkavaklar Mahalle Muhtarliginin önüne mahallenin adini tasiyan 9 adet kavak diktiklerine dikkati çeken Baskan Zolan, “Allah’im insallah bu mahallemizin güzelligini artirsin. Ramazan ayinizi tebrik ediyor hep birlikte Kadir Gecemize kavusmayi diliyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA