Davut Aydin Açiklamasi 'Milletimizim Emrindeyiz'

Cumhur Ittifaki Yenisehir Belediye Baskan Adayi Davut Aydin, yeni dönemde de Osman Gazi’nin kurdugu Osmanli Devleti’nin ilk bassehri Yenisehir’in her karis topragini mamur etmeye devam edeceklerini söyledi.

Davut Aydin Açiklamasi 'Milletimizim Emrindeyiz'
Yenisehir Belediye Baskani ve Cumhur Ittifaki Belediye Baskan Adayi Davut Aydin, MHP Ilçe Baskani Arif Eren ve AK Parti Ilçe Baskani Mehmet Ileri’yle birlikte vatandasla bulusmaya devam ediyor. Gittigi her mahallede büyük bir coskuyla karsilanan Davut Aydin, yeni dönemde hedeflerinin milli ve manevi degerler ekseninde sekillenen, ahlaki ilkeleri öne alan ve deger merkezli üretken belediyecilik anlayisini sürdürmek oldugunu ifade etti.

“Türk ve Türkiye Yüzyili’nin arifesinde üzerimize kosar adim gelen asra Yenisehir’den hep birlikte Türk mührünü vuracagiz” diyen Davut Aydin, “Osman Gazi’nin kurdugu Osmanli Devleti’nin ilk baskenti Yenisehir’imizin her karis topraginin mamur edilmesi ve her vatandasimizin kamu hizmetlerinden esit ve adil bir sekilde yararlanmasi belediyecilik vizyonumuzun temelinde olmaya devam edecek” seklinde konustu.

Seyh Edebali’nin ’Insani yasat ki devlet yasasin’ ögüdü ve MHP’nin üretken belediyecilik anlayisinin bir geregi olarak yeni proje ve yatirimlarla Yenisehir’in her karis topragina nice yüzyillarin tohumlarini ekmeye devam edeceklerini söyleyen Davut Aydin, “Aile, toplum ve örfe karsi yipratma politikalarinin yürütüldügü ve milletimizi millet yapan degerlerin agir kusatma altinda oldugu günümüzde kültürde yozlasma ve degerlerde çözülmeye yol açacak tesebbüslere karsi faaliyetlerimizi daha da yogunlastiracagiz” dedi.

Bu bakisla onlarca proje hazirladiklarina deginen Cumhur Ittifaki Yenisehir Belediye Baskan Adayi Davut Aydin, sözlerine söyle devam etti:

“Örnegin Yenisehir’imizdeki kapali pazar yeri ve otopark projelerimizin bir yenisini Yenigün Mahallemize insa edecegiz. Cumartesi günleri alisverisin saglikli adresi olacak kapali pazar yeri, haftanin diger günleri otopark olarak hizmet verecek. Sokak hayvanlari için Yenisehir’imize modern bir barinak kazandiracagiz. Yine veteriner hekimlerimizle birlikte; ilçe genelinde tüm sokak hayvanlarinin kisirlastirilmasini saglayacagiz. Çocuklarimizin okul gelis ve dönüslerini daha güvenli hale getirmek, egitim kurumlarimizin çevresini ve çocuk parklarini 7/24 kontrolde tutmak amaciyla kamerali takip sistemini uygulamaya alacagiz. Ilçemize bünyesinde sinema salonlarinin yer alacagi yeni bir kültür sanat merkezi kazandiracagiz. Okullarin ve çesitli gruplarin tiyatro faaliyetlerine açik olacak merkezde, vizyondaki filmleri halkimizla bulusturacagiz. Su Deposu Kir Dügün Salonu’nun ardindan ilçemize hizmet verecek yeni bir dügün salonunu Cihadiye Mahallemize insa edecegiz. Yaz-kis açik olacak tesisimiz diger toplanti ve etkinliklerin de adresi olacak. Tarim ve ticari faaliyetleriyle Bursa ve Türkiye ekonomisine katma deger saglayan ilçemize; mevcut trafik yogunlugunu dikkate alarak agir vasita araçlar için bir otopark kazandiracagiz. Bu dönem bir katli otopark projesini de ilçe merkezine kazandiracagiz. Yenisehir kent merkezindeki trafigi rahatlatacagiz, ulasimi yayalarimiz için daha güvenli hale getirecegiz. Ayirmadan, ayrismadan Türkiye’miz, Bursa’miz ve Yenisehir’imiz için canla basla çalismaya ve sözümüzün arkasinda Yenisehir’imizin emrinde olmaya devam edecegiz. Allah’in izniyle 31 Mart’ta Türkiye Yüzyili için sahlanisin en güçlü hissedildigi sehirlerimizden biri Yenisehir olacak” dedi.

Kaynak: İHA