Büyüksehir'in Ikinci Emekliler Kafeteryasi Hizmete Girdi

Kayseri Büyüksehir Belediyesi, emekli vatandaslara yönelik hayata geçirdigi proje çerçevesinde ‘Emekliler Kafeteryasi’nin ikincisini Belsin bölgesinde hizmete açti. Büyüksehir KAYTUR A.S. isletmesinde hizmet vermeye baslayan kafeterya emekli vatandaslardan takdir topladi.

Büyüksehir'in Ikinci Emekliler Kafeteryasi Hizmete Girdi
Kentte yasayan emekli vatandaslara yönelik ‘Emekliler Kafeteryasi’ projesini hayata geçiren Büyüksehir Belediyesi ekipleri, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde geçtigimiz günlerde hizmete giren Emekliler Kafetaryasi’nin ardindan ikinci Emekliler Kafetaryasi’ni Melikgazi ilçesi 30 Agustos Mahallesi, Hasan Esat Isik Bulvari üzerinde vatandaslarin hizmetine sundu. Emekli vatandaslarin sosyalleserek keyifli ve verimli vakit geçirmelerine imkân tanimak amaciyla Büyüksehir Belediyesi tarafindan kent genelinde yayginlastirilmaya devam edilen proje çerçevesinde Mini Terminaller emekliler için sicak ve samimi bir kafeteryaya dönüstürülüyor. Içerisinde mini kütüphanesi, satranç takimlari, TV izleme bölümü gibi imkânlari bulunan Emekliler Kafeteryasi, sicak ve soguk içecek çesitleri ile Fevzi Çakmak Mahallesi’nin ardindan 30 Agustos Mahallesi’nde de emekli vatandaslara sosyallesebilecekleri nezih bir ortamda hizmet vermeye basladi.

Emekli vatandaslarin keyifle vakit geçirebilecekleri Büyüksehir’in Emekliler Kafeteryasi, hizmete basladigi ilk günden emeklilerin ilgi odagi oldu. Kafeteryada çay kahve esliginde sohbet eden, satranç oynayan, kitap okuyan ve televizyon seyreden emekli vatandaslar Büyüksehir Belediyesi’nin yeni hizmetinden memnuniyet duyduklarini dile getirerek, Baskan Büyükkiliç’a tesekkür etti.

Emekliler Kafeteryasi’ni çok begendigini belirten Haci Yusuf Yildirim isimli emekli vatandas, “Burayi yapandan Allah razi olsun, memnunuz. Hizmet her zaman için iyidir. Yapilan hizmete tesekkür ederim. Ne güzel çay bahçeleri yapilmis, kamelyalar yapilmis bunlar halk için güzel bir sey. Devlet yaptikça biz memnun oluruz” dedi.

Büyüksehir’in Emekliler Kafeteryasi, hafta içi ve hafta sonu saat 09.00 ile 19.00 arasinda hizmet verecek.
Kaynak: İHA