Bakan Tekin'den Sahinbey Millet Cami'ne Tam Not

Bir dizi ziyaret için Gaziantep’e gelen Milli Egitim Bakani Yusuf Tekin, Sahinbey Belediyesi tarafindan sehre kazandirilan Sahinbey Millet Cami ve Külliyesi’ni ziyaret etti.

Bakan Tekin'den Sahinbey Millet Cami'ne Tam Not
Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, bir dizi görüsmeler yapmak için Gaziantep’e gelen Milli Egitim Bakani Yusuf Tekin’i agirladi. Türkiye’nin ikinci büyük camisini ziyaret eden Milli Egitim Bakani Yusuf Tekin, AK Parti Grup Baskan Vekili Abdulhamit Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, Gaziantep Valisi Kemal Çeber ve Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin devasa esere tam not verdiler.

Ögrencilerle bir araya geldi

Caminin muhtesem bir mimariye sahip oldugunu ifade eden Milli Egitim Bakani Yusuf Tekin, Sahinbey Millet Cami ve Külliyesi’ndeki kütüphanede ders çalisan ögrencilerle bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

“Bakanimizi agirlamaktan mutluluk duyduk”

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, Milli Egitim Bakani Yusuf Tekin’in Sahinbey Millet Cami ile ilgili söyledigi sözlerden mutluluk duyduklarini belirterek, “Geçtigimiz günler içerisinde sehrimize gelen ve belediyelerimizin yaptigi çalismalari gezen Milli Egitim Bakanimiz Yusuf Tekin camimizde namaz kilip kütüphanedeki ögrencilerle sohbet etti. Kendisini agirlamaktan büyük mutluluk duyduk. Camimizle ilgili söyledigi güzel seyler bizleri onurlandirdi. Gazisehrimiz ve Sahinbey’imiz için gece gündüz demeden çalismaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA